reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sie, nie będzie ,mnie przez jakiś czas, mam u siebie mamę, tata ją przywiózł, jak dam radę to napiszę wiecie gdzie.
Póki co jestem pod telefonem.
Buziaki i zdrówka. Życzcie mi siły.

reklama
Trole śpią, S też, psy też , tylko Marlenka szaleje :-)
Maonka w sumie nie jest po drodze, ale jak następnym razem będziemy to się na kawę do ciebie wprosimy, adres znam ;-) Jak byś wcześniej w naszej okolicy była to zapraszam , z Wrocka cię mogę odebrać:tak:

Maonka nie tak po drodze Gosieńka ma, ale jak będzie znów to się wybierzemy, a może Ty w Częstochowie w tym czasie będziesz :-)

Będziemy myśleć :-D jak się tu spotkać. Gosiu daj znać jak będziesz następnym razem u Izy, to może w końcu wybiorę się do Bełchatowa

Ella w kwestii zabiegu. Po czasie mogę powiedzieć, że ok. W trakcie przeżywałam strasznie, najgorsza była narkoza, pomimo tego uważam, że warto. Druga sprawa, że Mati ma dreny w uszach. Nie mogę sobie odżałować. Gdybym miała pieniądze, i była poinformowana czym grozi tak wielki migdał, jaki miał Mati, to poszłabym prywatnie. Druga kwestia, że ja sama oponowałam w tej sprawie, bo pediatra nie widział wskazań do leczenia.
Nas ten zabieg też chyba w końcu nie ominie. Alicja cały czas nos ma zatkany, oddycha przez buźkę. W kwietniu idziemy do laryngologa, już się boje co usłyszę
Cena zabójcza za te ósemki :szok: I co za rozbieżność

Panel pokarmowy zrobiony, teraz czekam na wyniki, przy dobrych wiatrach mają być w piątek.

Wiosna na około, aż się nie chce wracać ze spaceru do domu. Tylko jeszcze niech się zazieleni i będzie pięknie.

Witam, za mną cudowny weekend spędzony z kobietami niezależnymi. Był czad, była energia i wspaniała atmosfera, ale nie spałam, cały dzień na obrotach i padam na pysk. mamoPaulinki - życzę Ci siły i cierpliwości! Agnieszka - jutro postaram się wrzucić ;-)

Elvie co za zmiana. Tylko jak ty okiełznasz swoje loczki? Codziennie prostowanie to nie muszę pisać, że niszczy
Mamopaulinki moja też miała etap "nie kochania". Ale aż się kiedyś sama złapała, jak powiedziała nie kocham i zaraz siebie poprawiła, że kocha. Teraz jak jej coś zakazuje, to znowu mi mówi, że nie będzie się ze mną bawić :-p

Dzien dobry kobitki.
Slonko swieci niebo niebieskie wiosno wiosno ach to Ty! ♡ jak ja to kocham.
Dzis wieczorem wizyta julci u tego chirurga laryngologa. Mam nadzieje ze nie bedzie sie cackal i ustali termin na pozbycie sie problemu 3migdalowego raz na zawsze ;) Jakims cudem udalo mi sie ja do dzis w zdrowiu utrzymac co byl nie lada wyczyn ;)

Maonka biedna Ala. U nas tez nos zatkany glucha mala no i te ciagle chorobska :(

Mamo Pauljnki &&&&&

Elvie zmiana fryzury spektakularna :) dla mnie super!

Widze ze spotkanie za spotkaniem planujecie :) wiosna wiec bedzie wam jeszcze latwiej spedzac wspolnie czas.
Szkoda ze w okolicach krk nikogo nie ma do spotkan.

Zycze Wam pieknego wiosennego dnia :)

Hejka!z Q już lepiej. ma wyjałowiony organizm co po antybiotyku jest normalne, ale mógł już iść do przedszkola.Wczoraj w końcu się wzięłam za zrobienie PIT-a... i dopiero odkryłam czytając o wszystkich ulgach itd, że mi ulga na dziecko nie przysługuje bo mam za duży dochód... szkoda tylko, że dochód na PIT nie jest faktycznym dochodem... dogadałam się z ex mężem i on weźmie całą ulgę i mi odda połowę.

Dzieńdoberek

Ferajna zawieziona , szybka kawa ,śniadanie i zmykam na basen:tak:
Trochę nam się grafik pozmieniał bo Emil ma od dzisiaj zajęcia z gitary w poniedziałki ale sam się zgodził bo jednemu koledze bus nie pasował i nie mógł by na zajęcia jeździć więc nie będzie mi później marudził że coś mu nie pasuje ;-)

Pogoda u nas cudna, prace w ogrodzie pełną parą.S postanowił zrobić grilla z prawdziwego zdarzenia takiego z kamieni polnych i teraz duma nad projektem. Powinniśmy się na weekend majowy wyrobić;-) Trampolina już stoi dzieciaki wczoraj szalały :tak:

Dorotko &&&&&& mocno zaciskam i siły ci życzę i pamiętaj że gdybyś czegoś potrzebowała to daj znać jestem .

Kici super że z ex możesz się tak dogadać :tak:

Ella &&& za dzisiejszą wizytę:tak:

Maonka jak coś ustalę to na bank się odezwę :tak: Zdrówka dla Alicji.

Agnieszka bardzo nie poszalałaś jak miałaś jeszcze siłę na forum wchodzić ;-):-D

Onka super że udało ci się załatwić miejsce na wyjazd czerwcowy :tak::-)

Aniam jak dobrze pójdzie to u nas coś z grilla dostaniesz a play station jest na stanie ;-) nic tylko jakiś termin wydumać :tak:

Miłego dnia babeczki

ja tak na szybko - u nas chorobowo - zaczęło się w piątek od wymiotów, a teraz mamy jeszcze kaszel (brzydki) i katar także Gosiu chyba nici z Naszego chodzenia po górach :(

reklama
Gosieńko niech się tylko cieplej zrobi :tak:
Na konsoli graliśmy w sobotę u znajomych , dzieciaków nie dopuścilismy .

Ogladam DDTVN , znowu zaczynają puszczać surowych rodziców , ja nie wiem kto takie g.. dopuszcza do emisji :szok::no:

Ja chyba dziś okno w kuchni umyję , bo już mało co przez nie widać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry