Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle dawniej to jakoś mniej myślałam, a teraz czy sama mam jechać czy M. jedzie to ja oczywiście myślówę ostrą mam już na kilka dni przed.
masakra jakaś, już się nawet z rehabilitantką umówiłam na masaż głowy i szyi może ona coś zaradzi .
Niestety jak zapytałam ostatnio małą czy mnie kocha powiedziała, że nie:-( a tatę tak... Nawet buzi mi nie chce dawać ostatnio. Nie powiem przykro mi jest, że zawładnęło jej mózgiem takie zaburzenie:-( czasem się boję, ze tak już zostanie.

;-)
;-) Myślę, że Paulinka ma dość może jakiegoś ćwiczenia czy nie wiem czego a ty jej się z tym kojarzysz... Mam nadzieję, że jej to szybko przejdzie i powie prawdę matce, że kocha ją nad życie 
my ostatnio robimy z bacardi, kurakao i sokiem ananasowym :-) znaczy już mi się wsio skończyło :-( a no i okularki kupiłaś?? Czy dalej się przymierzasz?
ale cięcie ciekawe 
moja mama na takie bóle mówi, że jej się dzięcioł wprowadził do głowy ;-) ale jest to wielce obrazowe
i pięknie opisuje to uczucie...
Udanych zakupów życze chłopakom, a deseru zazdroszczę
;-)
A. też mi wyjechał jak M. był malutki. Ja miałam o tyle łatwiej, że mam teściów na dole ... trzymam kciuki żebyś dała z dzieciarnią radę a B. żeby szczęśliwie wrócił do domu
No i cieszę się, że udało ci się go przekonać do wyjazdu w ciepełko 

na dworze w cieniu mam ok 8 st... nie wiem jaka jest odczuwalna ale co tam :-) mam taaaaaaakiego smaka już na grilla 

Tylko grilika się doczekać już nie mogę
Bo dzieciarnia im chałupę z ich dziećmi roznosili . Później ich posadziliśmy do play station to przynajmniej chłopaków nie było . Olka za to ze swoją przedszkolną koleżanką po cichaczu zrobiły sobie makijaż flamastrami 

No ale Ty je właśnie ściełaś