reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek a zadzwoń Ty do sanepidu i zrób sobie test czy to na bank jest grypa , wiem że mozna takie cudo zrobić :tak:.
Pytam z ciekawości , bo u nas grypa nie panuje spytałam nawet z ciekawości pani wczoraj jak byłam szczepić Olkę .
A ciekawe po prostu na co Ty jesteś chora . U nas jakieś zap. gardła panowało w tym okresie co byłam u was .
Z Koszałkowa jeszcze nie ruszona , czytam drugi tom książki od Aniez - bo pierwszy miałam z biblioteki i Inferno , bo też pożyczyłam :tak: Potem sie za resztę biorę :tak: zdrówka Ci życzę i oby szybko poszło precz .

Dzieciarnia w przedszkolu , a ja idę odgruzowywać chatę :-D

reklama
hej, witam sie środowo. W końcu słońce za oknem:-) od razu świat jakiś taki weselszy się zrobił:tak:

Synio nie daje sobie do oczu dotykać więc ciężko leczenie idzie, ale poprawa jest, już przynajmniej ropy nie ma tyle, tylko baaardzo czerwone te oczka jego:-(

Kici, nie bardzo wiem o co chodzi:zawstydzona/y: ale skoro to dobra wiadomość, to gratuluję :tak::-)

Maonka, u nas też remont był i zmiana pokoju dziecięcego z sypialnią na jesieni. Powodzenia życzę, bo bardzo dużo zachodu z tym było :zawstydzona/y:

Witam i ja:) Słońce cudne u nas, więc już po spacerku z psem jestem, spotkanie jedno mi wypadło, bo się liderce synek rozchorował, więc w sumie luzy dzisiaj mam ale książek do czytania mnóstwo. kittek - faktycznie choroba u Ciebie się ciągnie strasznie długo. Niech już wreszcie idzie precz. Zdrowiej babo i zrób może to o czym Aniam pisze. Za echo serce trzymam kciuki &&& mamusia - biedna Natalcia, zdrówka dla Niej! aga - jak już ropy nie ma to teraz tylko lepiej będzie. aniam - jak Ci się Inferno podobało? Ja zaczęłam czytać jakiś czas temu, ale ciągle odkładam na rzecz innych natomiast mój M. zachwycony i czeka na ekranizację. enif - witaj i napisz coś więcej :)

dzień doberek :)

ja dziś lepiej, zatoki przydałoby się wymienić na lepszy model, ale poza tym jest poprawa:-) Ekg zrobione, poszło do kardiologa, ale wygląda na to, że wszystko jest w normie. Puls tylko mam kosmiczny, 93-95. Mam tylko obserwować czy stan podgorączkowy nie będzie się utrzymywał, jeśli tak to może być oznaka tego, że w płucach jest płyn. A i jeszcze jak mi jakaś wysypka się pojawi w okolicy żeber gdzie mnie boli przy każdym głębszym oddechu to na bank półpasiec.
Zabieram się za przygotowywanie materiałów do pracy. Muszę plany porobić na hospitację.

Aniam ja teraz grypy raczej nie mam, ale wtedy jak miałam przez 6 dni gorączkę to obstawiał grypę. Co do badań to bez komentarza. U nas walą antybiotyki bez wymazu, na grypę to w ogóle nie robią badań. Maja ten antybiotyk co miała w styczniu to tylko ją zbliżył do wziewów sterydowych. Przyjaciółki mała miała dwa antybole pod rząd, a na koniec okazało się, że to była wirusówka bo prywatnie zrobiła wymaz w trakcie drugiego anty, który nie działał wcale, wręcz szkodził i okazało się, że żadnych bakterii nie miała, a any tylko jej wyjałowiły organizm. Ja nigdy nie podam Mai ani sobie antybola zanim nie zrobię wymazu.

Aga nieustannie zdrówka dla Sebastianka!

Mamusia biedna Natalka. Zapalenie uszu to moje najgorsze wspomnienie z dzieciństwa, to cholerstwo miałam przynajmniej ze 20 razy, u mnie to było wynikiem infekcji, którą złapałam na basenie. Zdrówka dla Natalki!!!

Zmykam do papierów.

Miłego dnia :)

Dziewczyny dziękuję Wam że mnie wspierałyście :-) nawet nie wiecie jak mnie ta wiadomość ucieszyła. Kadrowa szczypała nas kilka razy abyśmy uwierzyli... powietrze zrobiło się lekkie... praca przyjemniejsza... i nawet fakt, że musimy na siebie wziąć jego obowiązki nie są problemem, bo było warto.

aga2010 zwolnili mojego szefa... psychola... Zdrówka dla Sebusia

enif - Witamy wśród kwietniówek :-)

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Kici lekarze bez komentarza :angry::angry: A potem trąbią tylko w TV , że za dużo antybiotyków bierzemy :no:

Kici i dobrze że w końcu nastała sprawiedliwość a TY potrafiłaś walczyć o swoje :tak: Wiele osób by się poddało takiemu traktowaniu i nie zrobiło nic . I lepiej chyba nie myśleć ilu jeszcze takich debili szczególnie po korporacjach pracuje :no:
J też się pozbył szefa tyrana , no ale tu było odwrotnie , tak się mu sprzeciwiał że aż tamten go zwolnił :-p w sumie lepiej wyszło , bo odprawę dać musieli :-D:-D

Witam czuje sie fatalnie, rozklada mnie na calego. Wieczorem wynosze sie do tesciow na 3-4 dni. W sobote o ile tesciowa nie bedzie pracowac przyjade i pomyje sobie okna. Na pewno sie ucieszy na sama mysl z potworkami ;) ten starszy to polbiedy, ale mlodszego nie mozna spuscic z oka. Dzis poszlam tylko do lazienki zabral sie za laptopa i wyrwal 5 klawiszy, dobrze ze mu przeszkodzilam, bo dobrze mu szlo.
Co to za choroby kraza, jakies przesilenie czy co? Zdrowka dla wszystkich potrzebujacych.
Aniez w takim razie ma odwyk od BB razem z Wronka. Mam nadzieje ze nie ulotnily sie po cichaczu.
Elvie wstaw zdjecia pokoji, moze mnie czyms zainspirujesz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry