Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Łeeee ratunku co zrobic z bolacym brzuszkiem Jasia? Jakas kolka czy inne cholerstwo go meczy, nie moze zrobic kupki ,przerazliwie placze i sie meczy. Pomozcie z Natalka nie mielismy takich problemow
Masujcie brzuszek, ciepłe okłady, delikatnie nóżki do brzuszka przyciągać i czekać, aż kupka pójdzie. Połóż go brzuszkiem na swoim brzuchu, albo noś brzuszkiem do brzuszka, najlepiej w chuście. Oby szybko przeszło.
Dziekuje Onka wszystko to robilam dopiero polozony na brzuszku powoli sie uspokoil jak gazy zaczely odchodzic, ale kupy nie bylo. Juz nawet po kapieli nasmarowalm brzuszek oliwka i delikatnie masowalam
.
Zdrowka wszystkim chorowitkom zycze
Aniam widzialam na fb twoje zdjecie z lidl tez sie wybieralam ale nie dotarlam, moze i dobrze ;-)
Elvie podlinkuj te firaneczki z pokoju dzieciakow :-)
Pogoda piękna to wszystkie na spacery biegają :-)
My też dziś byliśmy rodzinnie. Dziewczyny smarczą, to tatuś siedzi z nami na zwolnieniu. Przynajmniej mam trochę czasu dla siebie.
Mamusia, cieszę się, że Jasiowi przeszło. Oby nie wróciło.
Ja byłam w lidlu o 13, to spokojnie wszystko jeszcze było. Chyba przestali się u nas rzucać na wszystko o 7 rano, bo przeważnie też pustki były po południu.
mamusiu - poza okładami i masowaniem spróbujcie ewentualnie jakiejś herbatki koperkowej. Jak dalej będzie problem kup kropelki espumisan - Kubie pomagały.
Wpadam i wypadam, ale od jutra obiecuję być na bieżąco. Przejrzałam po łebkach Chorowitkom zdrówka!! Zielona będzie Ciebie tutaj bardzo brakować, ale oczywiście rozumiem i bardzo się cieszę, że mam fb. No i oczywiście gdybyś w PL była to dasz znać wszem:-) Kici super wieści.
Piękne dni mamy, więc praktycznie całe dnie na zewnątzr spędzam. Aż ciężko uwierzyć, że od jutra chłody wracają.
uciekam na kawkę i po Igora do szkoły
Witam mamusiu - u nas pomagały masaże, ciepłe kąpiele, wożenie po wertepach i niemieckie kropelki Sabsimlex i wysyłała mi je MariD z bb właśnie, bo ona tam mieszka. A firaneczki masz tutaj: FIRANKI DZIECIĘCE ~ FIRANY DLA DZIECI ~ wys 2,80m (3934723609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. annaoj kce - jakie chłody? Ja chcę aby już tak zostało! Odzyskałam furę, więc jeżdżę i nadrabiam zaległości. W Pepco dzisiaj po raz pierwszy byłam, Maćka trochę obkupiłam, bo mi chłopak z portek powyrastał. Na allegro kupiłam drewnianą piaskownicę i dzisiaj przyszła. Jak M. ją złoży to Wam foty wkleję. Maciek się już nie może doczekać. Szkoda tylko, że nam przed domem szeregi stawiają, pylą i huczą cały dzień, więc ta piaskownica to chyba głównie weekendowa będzie.
Ja tez wreszcie dotarlam bo przez to ze taka wiosna nastala to z pogody korzystamy ile wlezie szkoda ze od jutra bedzie lalo.
Tlumy widze na forum wiec zakladam ze wszystkie sie wietrza
Mamusiu u nas na kolki u obu evzemplarzy tylko lefax i bujaczek pomagal. Mam nadzieje ze problem do Jasia nie wroci.
Elvie w maju z przyjemnoscia potestujemy piaskownice
No i Jasiek nam sie pochorowal , kaszelek + zatkany nosek inhalujemy i odciagany gile :-( jezeli wiosna ma tak wygladac to ja podziekuje.
Udanego weekendu, mam nadzieje ze w poniedzialek wrocicie i znowu zrobi sie tu gwarno