Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). J. od wczoraj bez temperatury (wreszcie!) dzisiaj widzę, że mu się nos totalnie oczyszcza z pozostałości. Zaczyna rozrabiać, dokazywać i robić na złość jak zdrowe dziecko więc uważam, że koniec choroby u niego
jeszcze w tym tygodniu go w domu zostawie coby organizm się wzmocnił bo mało jadł i osłabiony jest. Mam tylko nadzieję, że nie zwariuję ;-)
nos mu się oczyszcza, no i kaszel
więc też zostanie jeszcze w domu w tym tygodniu. 
leży biedna i ani rączką ani nóżką do tego potworna chrypa (ja tak miałam w poniedziałek i wtorek). Musi to być cholernie paskudny wirus bo teściowej nigdy nic się nie imało... nawet głupia grypa
a to ją położyło...
Oczywiście pada deszcz ale to akurat dobrze bo w piątek wieczorem A. posypał wapnem całą trawę na ogrodzie coby glebę odkwasić i deszcz nam był potrzebny
Nie zmienia to faktu, że aż takiej zmiany pogody nie chciałam i może wracać już słonko 
ale widze ze choroby rozpanoszyly sie na dobre u sporej czesci :-(

)
A to gratis do męża
Ale śmiechy śmiechem moja też zwykle łapie coś od dzieciaków 
a najlepiej jak rota przynoszą , sami nie mają ,a teściowej sprzedają 

skoro mówicie że nie szafę , tylko łazienkę trzeba 
Co dziecko to inaczej . 

Hanka wstaje przed 6 rano zwarta i gotowa, nie ma mowy, żeby kto żywy w łóżku pozostał. Tym oto sposobem, weekend czy nie, śniadanie u nas o 6:-)
Aniez widzisz nic nie przebije twoich lakierów 

Ty i szpileczki już chcę cię w nich widzieć, na bank nie będziesz miała jedynek 
no ale na Krupówkach trzeba się jakoś lansować ;-)
super że Sebek już zdrowy