gosienkag76
Fanka BB :)
Dzieńdoberek
Chyba jednak nie zostanę home manager miesiąca
z niczym nie mogę się wyrobić a wieczorami padam na twarz, chyba starość się zbliża ;-)albo ja jakoś mało zorganizowana jestem ;-)
Pogoda dzisiaj u nas pod psem
leje wieje i zimnica
a chciałam w ogrodzie zaległości nadrobić i nici z mojego planu.
Nata nawet pogoda się oprotestowała że was nie ma :-(ale może to i dobrze bo byśmy w domu się kisiły a tak będziemy dumać nad kolejnym terminem;-) A i komodę dla ciebie mogę jedną uszykować jak by co
Aniezowa ma już swoje łóżko u nas ;-):-)Mam nadzieje że Juleczka już ma się lepiej i ty też pozbyłaś się kataru .
Mamusia najlepszego dla Jaśka na ten pierwszy miesiąc :-) zdrówka dla niego. U nas na kolki pomagała włączona suszarka ;-)i wszystkie sposoby o których pisała Onka
Jak Natalka lepiej?
Kici trochę późno ale ogromne gratulacje wygranej, spokojnej pracy teraz ci życzę ale wiem że na pewno sobie poradzisz bo dzielna babka z ciebie
Basia najważniejsze że wiecie z czym macie walczyć , malutkimi kroczkami do przodu i nieustannie trzymam za was kciuki
Agnieszka co u was , jak się czujecie ? Mam nadzieję że lepiej bo widzę że choróbsko mocno zaatakowało
Maonka mam nadzieję że remont u was pełną parą
Kittek kochana ty przede wszystkim powinnaś się porządnie wykurować i wyleżeć;-) a ty ciągle niedoleczona jesteś i pewnie dlatego takie osłabienie organizmu ale to tylko moje zdanie ;-) Zdrówka babo
Aga mam nadzieję że zapalenie spojówek odpuściło i Sebek czuje się już lepiej
anemii współczuję ale to chyba dość często się w ciąży przytrafia i masz rację z tego co z suwaczka wyczytałam to jeszcze 3 tygodnie nie ? :-)
Aniam ty jako moderatorka chyba musisz dziewczyny do pionu postawić;-)
Anna he he he witaj w klubie zalatanych trójkowych mam ;-)
Ella ten tydzień mam być nieciekawy pogodowo więc może większy ruch będzie na bb
Enif witam i napisz coś więcej o sobie
Aniez, Wronka, Monia psiapsiółki kochane brakuje was na forum:-(, chyba się energetycznie doładowałyście bo pogoda ostatnio była cudna ;-) no i szczerze jak tak dalej pójdzie to będę musiała większy pakiet darmowych minut sobie wykupić ;-)
Posłuchajcie starszej koleżanki i nie dajcie się dłużej prosić
ostatecznie samochód mam , wasze adresy znam i ręcznie wam wytłumaczę co i jak więc zastanówcie się. A i jeszcze jedno mam białą rękawiczkę i nie omieszkam jej użyć 

Uciekam do moje przytulanki bo tupie przy mnie i mówi " Mamusia szybko, szybko bo mam taką wielką ochotę się do ciebie przytulić " :-)
Miłego rodzinnego weekendu :-)
Chyba jednak nie zostanę home manager miesiąca
z niczym nie mogę się wyrobić a wieczorami padam na twarz, chyba starość się zbliża ;-)albo ja jakoś mało zorganizowana jestem ;-)Pogoda dzisiaj u nas pod psem
leje wieje i zimnica
a chciałam w ogrodzie zaległości nadrobić i nici z mojego planu.Nata nawet pogoda się oprotestowała że was nie ma :-(ale może to i dobrze bo byśmy w domu się kisiły a tak będziemy dumać nad kolejnym terminem;-) A i komodę dla ciebie mogę jedną uszykować jak by co
Aniezowa ma już swoje łóżko u nas ;-):-)Mam nadzieje że Juleczka już ma się lepiej i ty też pozbyłaś się kataru .Mamusia najlepszego dla Jaśka na ten pierwszy miesiąc :-) zdrówka dla niego. U nas na kolki pomagała włączona suszarka ;-)i wszystkie sposoby o których pisała Onka
Jak Natalka lepiej?Kici trochę późno ale ogromne gratulacje wygranej, spokojnej pracy teraz ci życzę ale wiem że na pewno sobie poradzisz bo dzielna babka z ciebie

Basia najważniejsze że wiecie z czym macie walczyć , malutkimi kroczkami do przodu i nieustannie trzymam za was kciuki

Agnieszka co u was , jak się czujecie ? Mam nadzieję że lepiej bo widzę że choróbsko mocno zaatakowało

Maonka mam nadzieję że remont u was pełną parą

Kittek kochana ty przede wszystkim powinnaś się porządnie wykurować i wyleżeć;-) a ty ciągle niedoleczona jesteś i pewnie dlatego takie osłabienie organizmu ale to tylko moje zdanie ;-) Zdrówka babo

Aga mam nadzieję że zapalenie spojówek odpuściło i Sebek czuje się już lepiej
anemii współczuję ale to chyba dość często się w ciąży przytrafia i masz rację z tego co z suwaczka wyczytałam to jeszcze 3 tygodnie nie ? :-)Aniam ty jako moderatorka chyba musisz dziewczyny do pionu postawić;-)

Anna he he he witaj w klubie zalatanych trójkowych mam ;-)

Ella ten tydzień mam być nieciekawy pogodowo więc może większy ruch będzie na bb

Enif witam i napisz coś więcej o sobie
Aniez, Wronka, Monia psiapsiółki kochane brakuje was na forum:-(, chyba się energetycznie doładowałyście bo pogoda ostatnio była cudna ;-) no i szczerze jak tak dalej pójdzie to będę musiała większy pakiet darmowych minut sobie wykupić ;-)

Posłuchajcie starszej koleżanki i nie dajcie się dłużej prosić
ostatecznie samochód mam , wasze adresy znam i ręcznie wam wytłumaczę co i jak więc zastanówcie się. A i jeszcze jedno mam białą rękawiczkę i nie omieszkam jej użyć 

Uciekam do moje przytulanki bo tupie przy mnie i mówi " Mamusia szybko, szybko bo mam taką wielką ochotę się do ciebie przytulić " :-)
Miłego rodzinnego weekendu :-)
Alicja i Igor pięknie wszystkie nowości zjadali, z czasem oczywiście mieli rzeczy, które lubili mniej, a Wiktoros do wszystkiego z niechęcią podchodzi, wszystko musi mieć podkład "z cyca"
Na dodatek pomroziłam warzywka od teściów dla niego i jabłuszka mam, a on made by mama to już w ogóle się tknąć nie chce. Mam nadzieje, że z czasem mu przejdzie, bo nie wyobrażam sobie mieć niejadka.
bo maska jest mocowana specjalnymi gumkami do aparatu no i musieliśmy do ortodonty śmigać, ale to podobno się zdarza więc się uspokoiłam.