Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 308583Zobacz załącznik 308582
to dziecie moje.na pierwszym troche starsze zdjecia na drugim nowsze.[/QUOTE
Ale będzie miała rwanie! śliczna:-)
A wózeczek bugaboo?
ALe to dlatego, ze pierwsze miesiące były cyrki z karmieniem i tak jakoś zostało do dziś. Chociaż jak jest zmęczona w ciągu dnia i położę ją do łóżeczka, siadam głaszczę po główce i rącze to zaśnie. Ale wieczorem to niestety nie działa. No coż taki urok rodzicielstwa a poza tym to nasze pierwsze dzieciątko, długo wyczekiwane więc chyba je troszkę rozpieszczam
Na spacer to u nas nie da się nigdzie wyjść bo wszystko zasypane śniegiem i wózkiem nie przejadę. Zastanawiałam się nad kupnem sanek takich pchanych z przodu przed sobą (sąsiadka polecała) ale nie do końca jestem przekonana. Oho, musze spadać bo królowa wzywa ( a raczej wrzeszczy) 
joaszka-tak to tez wozeczek.przyznam ze kupilam kieruja sie wygladem ale po kilku mc uzytkowania w miescie,na plazy i sniegu nawet przyznam ze jeden z najlepszych zakupow jakie dokonalam(bo mialam tez sporo mniej udanych).strasznie zadwolona jestem szczegolnie z wagi bo moge pchac jedna reka a druga klikac na forum nppoza tym sprytnie wyrabia zakrety podczas gdy wozkiem znajomej trzeba uzyc troche sily no i obu rak.w naszej gondoli wyspaly sie wprawdzie wiecej koty niz mala ktora naprawde nienawidzila lezenia na plasko (byc moze przez refuks) aale co tam,i tak super.niedlugo chyba wymiana na siedzonko tylko jeszcze sie waham co do tego kiedy?
niedlugo,jesli chodzi o zdjecia,pochwale sie jaka bylam w tym roku kreatywna i jakie kartki swiateczne zrobilam wykorzystujac zdjecie malej.jak nigdy wczesnie je tez wyslalam.wyszly mi nawet 4 rozne
a co do Lily to szkoda tylko ze taki z niej lysolchoc ostatnio wiele osob pociesza mnie ze jeszcze nie wszystko stracone
najfajniej byloby gdyby czupryne po tatusiu miala bo u mamy lipa jesli o wlosy chodzi.No i gdyby to byl koncert zyczen to zamowilabym jeszcze tatusiowe nogi...