Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem i ja Nadia wykapana najedzona i śpi a ja wykończona coś jestem chyba mnie łapie grypa jelitowa, pogoda do bani poł dnia snieg pada a nastepne poł deszcz. Juz by mogły te zęby jej wyjść bo niemożliwa jest, nie wiem czy te masci na dziąsła coś dawają??
padam na ryjek 
jejku strasznie ciężko mi znaleźć czas na pisanie na forum :-( a może któraś ma gg?? i chęć popisać? bo gadu to mam mobilne- w komórce:-) Moja Zuzia zrobila sie strasznie wymagajaca... i rozdrazniona, na nic nie mam czasu:-( ani... chęci, zasypiam ostatnio tak szybko że nawet nie pamiętam kiedy i wogóle wieczora nie pamiętampadam na ryjek
![]()
Sterkar to Pola z moją Zuzią z tego samego dnia ;-) mąż wstaje? to nie karmisz piersią? zazdroszcze troche butelkowym mamom... bo ja mam ostatnio karmienia co 2 godz w nocy a karmie piersią ... a że zuzie poje i zasypia spowrotem to mąż śpi całą noc a ja prawie wcale

Witaj Sterkar
Joaszka widze ze Wasz Ślub odbył sie 06.02.2010 mój 05.02 ale 2005 rok
No i oczywiście gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-)
a dziękujemy:-)
Jakoś tak u nas jak w starym dobrym małżeństwie teraz...trochę nudą wieje. Wiadomo, dziecko trochę wpływa na związek. Mam nadzieję, że jak Zu podrośnie, minie stan notorycznego zmęczenia, to i z małżonkiem coś drgnie:-)