Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i wogóle święta kocham
nie mogę się doczekać ubierania chionki...
juz i tak że jeździ w spacerówce bo się w gondolę nie mieści 
łapczywy ten mój bobas...Zuzik robi to samotez mnie wkorza karmienie cycem bo mala szybko interesuje sie czyms innym.ogolnie lubie karmic ale najadloby sie dziecie raz a porzadnie a tu slowa powiedziec nie mozna bo sie odrywa i naslu****e dlatego czesto podczas karmienia zakaz rozmow jest![]()

Moja wlasnie wciagnela marchewke z ziemniakiem!jak ona to lubi!denerwowala sie gdy musiala czekac na kolejna lyzeczke i szeroko otwierala buzie.w tygodniu sprobuje kupic marchewke i ziemniaki biologiczne,ugotowac,zmiksowac i zobacze czy takie wlasnej roboty rownie jej posmakuje
Joaszka-tak do tej pory sloiczki.sama nie wiem co lepsze.niby gotowane wydaje sie zdrowsze ale gdzies tam testy robili ze wcale tak nie musi byc bo kto wie czym szpikuja te warzywa i owoce à sloiczkowe jakis tam atest musza przejsc.w kazdym razie na razie mamy sloiczki olvarit firmy nutricia.à w tygodniu cos ugotuje

Joaszka - Gerber ma marchewke z ziemniaczkiem badz hipp juz nie pamietam chyba z hippa - bo my wlasnie tych dwoch firm sloiczki kupujemy i julce smakuja jedynie ble ble byla sama marchewka i brokuly
ja za tydzien bede czula swieta bo ide kupic choinke wiec poczuje zblizajace sie ostro swieta. teraz to ciagla bieganina i duzo pracy mamy z JULKAbo zajmujemy sie sprzedaza zabawek i pilnujemy wysylek
Ja dzis brak czasu na wszystko julka nie spi prawie caly dzien z reguly spi 2-3 razy po 2-3 h a dzis tragedia 3 razy po 30 min nic zrobic nie moglam teraz zasypia po kapieli z butla w reku wiec ja mam chwile na forum![]()