O widzę, że będę miała z rana kogo czytać

Ranne ptaszki są :-)
Joaszka- ja też podaję kapsułki. Akurat mam vita D, bo jakaś promocja gdzieś tam była. Już mi się kończą, mam chyba jeszcze 2 więc dzisiaj idę zakpuić. Moja też lubi witaminy i fridę. Z fridą sotatnio jest problem, bo łapie za wężyk i ciągnie... Trzeba się nagimnastykować, żeby coś zrobić.
Joaszka a ja jak chcę siedzieć w domu i wychowywać dziecko, to raczej nie mogę się rejestrować? Bo chyba to nie miałoby sensu, musiałabym odrzucić każdą ofertę pracy, a to później już się tak nie da ? Kurcze, przydałaby się kasa, a póki co nie mogę iść do mopsu bo będą liczyć moje zarobki (miałam umowę do porodu)...
sasanka- oby mamie się nic nie stało. Na wszelki wypadek zdrówka dla Niej ;-)
Ja teraz testuję pampkiz rossmana i lidla. Teściowa przywiozła... Ogólnie chyba wg mnie najlepsze są pampersy, bo są miękkie. No i ta cała reszta wydaje się być mniejsza... Teraz też będę przechodzić na 4, ale mam pełno takich różnych niedobitków 3 i muszę wykorzystać.
eijf- ja też zauważyłam, że teraz dzieciaczki więcej rozumieją, i są takie bardziej kontaktowe, wcześniej tylko płaczem mogły oznajmiać, że coś jest nie tak. Ja to nie lubiłam spacerować z niuśką, bo jak ją brałam na cyca w parku to nie dało się odłożyć do wózka, bo był taki wrzask... Teraz jest o niebo lepiej, śpi w wózku, albo ogląda sobie świat. Płacze już tylko jak ją chyba coś boli.