Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
Madzik - dzieki za info to nie duzo zarabiaja na allegro na tych ciuszkach bo tylko 8 zl na bereciku wiec moge kupowac hehehe
j
no i wpadlam na pomysl ze moze by wzial od razu slub koscielny - bo my na cywilnym od 5 lat bo cywilny bralismy w usa a koscielny chcialam w PL ale moj maz dopiero przyjezdza do PL po 10 latach wiec nie bylo kiedy a teraz jest okazja aby go zaciagnac do oltarza no i zaczelam poszukiwania sali jest na 9 lipca ale znowu grajkow nie ma i ciagle cos. Dzis bede rozmawiac z jedna babka ktora ma na uboczu lokal i byc moze w tym lokaliku zrobimy wesele nie duze bo okolo 100-110 osob mam fajny zespol ktory ma w maju wolne terminy i na maj bym sie zdecydowala i tak mnie ten slub nie ominie i tak bo rodzina mi nie daruje wiec za jednym machem zrobimy 2 uroczystosci. Jak obliczylam ile kasy pojdzie na chrzciny z noclegami hotelowymi dla meza rodziny to okolo 3 tysioli wyjdze wiec oplaca mi sie 2w1. Takze narobilam sobie roboty i teraz poszukiwania beda sukni, tortu,swiadkow bo chce zrobic wesele w stylu amerykanskim a co wolno mi![]()
, a w dodatku, żeby później obgadali...No ale może masz naprawdę fajną rodzinę, to wiadomo-zaprosić trzeba.