reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Katko nie bój się, ja nie gryzę ;-)

Tak Darunia, mam Gaviscon tyle, że w tabletkach. Pomaga na chwilę tylko :/

Doszedł mi ból pleców.... to nie jest mój dzień :-(

reklama
Ja po pierwszej cc mialam małą blizne niczym nie smarowalam bo nie było potrzeby, teraz pół mam ładne, pół brzydkie...dodatkowo w ciąży mialam małe tak jakby czyraki na nogach i po nich straszne blizny ciemne mam, beznadziejnie to wygląda...mam contratubex. O tym co Magdalenka napisała zelu słyszałam, ale cena powala...

Byliśmy w sklepie , kupiliśmy dla Oli dostawke do wózka, potem poszliśmy kupić jej balerinki ale rozmiaru nie było. Zakrecilismy na pizzę i wrocismy. Może wieczorem do factory skoczymy ale pewnie jutro dopiero

hej
nie odzywam sie bo humor podły
Młoda zaczyna problemy brzuszkowe, zmieniłam dzis mleko, ma nadzieje ze sie cos poprawi
Starszy znów diabeł, niestety niektórzy z mieszkańców domu skutecznie utrudniają mi wprowadzenie jakichkolwiek zasad. I tak sobie żyjemy w złościach... to tyle smęcenia

Michalina - sie masz?? rodzisz a moze juz masz córcie ze sobą??
Tak mówicie o trzymaniu kolejki a ja czuję że magdalenka, venus i bellina urodzą w tym samym dniu :-D

Katka - to kciuki za poniedziałkowy montaż
Małgorzatka - dostawkę taką z kółkami?? jak przetestujesz to daj znac bo tez sie rozglądam. niby mam w wózku ale jest taka beznadziejna że da sie z niej korzystać tylko jak jest wpięty fotelik. przy gondoli już nie

Arabelka zjadlam z szynka i ananasem i łagodnym sosem pomidorowym. Stwierdzilam ze co będzie to będzie... Przy Oli pizzę sprobowalam po jakimś półtora miesiąca. Poki co wygląda ze wszystko ok.

Podstawka jak na pierwsze testowanie ok, jutro wyprobuje z gondola, bo dziś z fotelikiem. Ola zachwycona... Też sie zbieralam kupić nie kupić, ale w końcu stwierdziliśmy z mężem, ze sie przyda

hmmm z ta podstawką to też się ciężko zastanawiam czy kupić czy nie. W sumie starszak bardzo samodzielny i kilometry trzaska nieźle, ale czasami ma cięższy dzień.
W ogóle dzisiaj wybralismy się na spacer. Ja wózkiem, Starszak na nogach i wpadł na genialny pomysł żeby wejść na łąkę z koniczyną, nie zdążyłam krzyknąć, żeby wychodził, bo pszczoły latają i juz Go jedna dziabnęła w nogę. No to ja wózek na hamulec i długa przez tą łąkę. Oczywiście niewiele myśląc, tylko zerknęłam na nogę, patrzę - żądło (ufff, bo miałam jeszcze opcję węża, bo u nas ich pełno) i co? I wzięłam Go na ręce i przeniosłam. Telefon do Męża i zabrał uszkodzonego Synka.

Dziewczynki co do podstawek do wozkow, to moi sasiedzi mieli. Jedni przy 2 latku a drudzy przy 3 latku i bardzo sobie chwalili. Stosowali przy gondolach i spacerowkach. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki.

sokoja - to zazdroszczę tych kilometrów synkowych. U mnie niestety tak prosto nie jest. Owszem, po górach chodzi, ma dużo sił ale jeśli chodzi o spacer to poprostu jest strasznie nieposłuszny. Przejście 100 metrów to jest koszmar, nie wiem co będzie jak m, wróci do pracy. Nie jestem w stanie wyjść z dwójką naraz. No to znów pomarudziłam. Chyba się nie nadaję do wychowywania dzieci..

reklama
Dziewczyny co powiecie na nowy wątek dotyczący dolegliwosci naszych maleństw. Mam na mysli kolki, bóle brzuszka, płacz bez znanej przyczyny czy tez każde inne dolegliwosci chorobowe. ???

Do góry