Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

....wlaczyl syrene jak szalony, chyba mu sie cos przysnilo....Nie chcial sie uspokoic wiec kazalam M go przyniesc do nas....poprzytulalismy sie, mlody sie uspokoil, a ze przestal wykazywac dalsza chec snu.....To.....o zesz niedoczekanie....nie bedzie mnie maluch tak wczesnie budzil
M odniosl go do lozeczka.....maly zawyl 3 razy, 3 razy zamialczal...i cisza....Pospalismy do 9:30 :-)
I te ciagle pytania wszystkich: Ty jeszcze nie urodzilas 

(jak finanse pozwola)....Tylko jeszcze nie wiem jaka roznica wieku....ale bardzo chcialabym miec corcie.....a jak sie nie uda to bedzie "trzech budrysow" 
...nadzieja matka glupich 

)
czekamy teraz w takim razie na radosne wiadomosci....trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
...i jeszcze co nieco do domu zabierac....albo odbierac telefony w nocy bo sie alarm wlaczyl....Mozna by tak mnozyc ;-) Najbardziej to bym chciala jakis wlasny interes rozkrecic 
;-)
mi jak Sandra wstanie za wczesnie to wlasnie uspokoje ja, ale nie wyjmuja ja z lozeczka i klade znowu,,,, czasem nic nie powie, czasem troche podyskutuje z 5 minut i spi;-) mama przeciez tez musi sie wyspac:-)
i jak juz ja mialam kapac, bo mnie taki pot oblecial i bol w podbrzuszu ze ze strachu spakowalam malej plecaczek na wypadek gdyby miala jechac do znajomych
na szczescie przeszlo po jednym razie, bo niby ja juz na finiszu, ale jak poczulam i sobie przypomnialam to pomyslalam ze moze jednak nie dzisiaj, przeciez taka padnieta bylam

juz sie nauczysz co i jak szybko sie robi, zdobedziesz doswiadczenie i pojdzie. Wiesz mi to sie zachcialo dziecka drugiego, jak widzialam matki jedynakow ktore musialy sie bawic z dziecmi na podlodze ciagle...... jak moja zaczela przejawiac te checi to wzielam sie za robote i zmajstrowalismy drugie:-) pierwszy rok ciezki, ale potem bede tylko patrzec czy sobe krzywdy nie robia bawiac sie