Mikado
Fanka BB :)
Jutro z rańca mam sesję brzuchową z moim kuzynem - normalnie ostatni dzwonek! Może do jutra nie urodzęBo chcę mieć fajną pamiątką, a coś mnie męczą te skurcze od wczoraj ,
Ja już po sesji w 37tc, wyszła cudnie, mam zdjęcia w ubraniu i nago, robiła mi koleżanka. Bardzo fajna pamiątka
Do tego od wczoraj kolana mnie bola tak, ze nie moge wstawać ani siadać. Matko co jeszcze mi dojdzie zanim urodzę?! Czuje się jak stuletnia staruszka.
Pewnie juz nudzi Was czytanie o moich ciągłych dolegliwościachPrzepraszam, ze Was zamęczam, ale potrzebuje sie komuś wygadać.
Do tego umarł mój wujek i prawdopodobnie w świeta rodzice będa jechać na pogrzeb. To juz trzeci pogrzeb w rodzinie odkąd w ciąży jestem:-(
My tu wszystkie jak niepełnosprawne staruszki się czujemy więc nikt jak my Ciebie nie zrozumie! Już niedługo będziesz ściskać swoją kruszynkę i zapomnisz o trudnościach z ciąży.
Moje kondolencje z powodu śmierci wujka.
Przepraszam, ze Was zamęczam, ale potrzebuje sie komuś wygadać.
:-)
,a teraz jakos glowa mnie zaczela bolec a i cale popoludnie mecze sie ze zgaga
Siostra była bardziej zestresowana niż ja, jest ode mnie dużo starsza i mimo, że za chwilę będę miała 30-stkę, to dalej martwi sie o mnie jak o małą dziewczynkę. Mówi mi cały czas że nie może uwierzyć, że ja będę miała dziecko:-) jest dla mnie bardzo ważna osobą w życiu (w sumie mam 3 siostry, ale tylko z nia mam aż tak bliski kontakt).
. Ze szpitala wróciłam w poniedziałęk i od tego czasu chodzę jak zombie. Nie potrafię "ustalić" z mała karmień. W nocy Zosia zasypia dopiero koło 4 nad ranem i wtedy śpi (aż do 7, o po 3h trzeba wybudzić do karmienia). A tak to, całą noc tańcuję koło niej z cycem. Zosia je w sumie przez 45 min (razem z odbiciem) po czym położona do łóżeczka zasypia max na 15-20 min i budzi się płacząc i szukając cyca. Powiem Wam, że jakoś ciężki jest w naszym przypadku ten pierwszy tydzień razem. Jestem trochę podłamana...
no ale przeszło...
ja nie wiem, skąd się biorą te wszystkie ciuchy, pralka non stop chodzi i wiecznie pełno rzeczy do prania