Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Od rana próbuję;-)

Ciekawe jak sobie poradzi;-) Już wiem, ze w niedziele wybiera sie do swoich rodziców
Przydałoby się bo nie wiem czy w marcu nie będzie trzeba iść zapytać o jakieś rozszerzanie cyckowej diety
Wartość tego samochodu to 800zł bo to padlina... no wkur*** się na maxa. Rozłożyliśmy to na 4 raty co wyszło po 550 zł i musiałam dziś wywalić tyle kasy i super a mój chłop bez pracy. No normalnie kurwica mnie strzeliła... Hej dziewczyny
Julianna współćzuję utraty pracy, ja też nie mam macierzyńskiego bo mi nie przedłużyli umowy jak dowiedzieli się, że jestem w ciąży bo miałam umowę zlecenie...
Wiecie co wkur**** się na maxa! Myślałam, że mojemu urwę jaja! Ostatnio mi mówił, że OC mamy do końca lutego i chcemy zmienić polisę na tańszą. Co się okazuje ten samochód kupiliśmy w marcu 2010 roku i polisa z 60% zniżką była na byłą właścicielkę. Co dalej, OC skończyło się 29 stycznia 2011 roku a nie 29 lutego... Co dalej nie mogliśmy już zmienić polisy bo WARTA sama nam przedłużyła polisę bo nie dostali wypowiedzenia bo mój mąż był święcie przekonany aż do dzisiaj że OC mamy do końca lutego. A co najlepsze OC wyszło nam 1999,90zł na cały rok! Kur** mać mamy głupiego lanosa z 2001 roku 1,4silnik w gazie i mamy takie OC?Wartość tego samochodu to 800zł bo to padlina... no wkur*** się na maxa. Rozłożyliśmy to na 4 raty co wyszło po 550 zł i musiałam dziś wywalić tyle kasy i super a mój chłop bez pracy. No normalnie kurwica mnie strzeliła...
Moje palce mają się coraz gorzej bo tak bolą że nie mogę chodzić((
A moja córa dziś ciągle śpi co mnie martwi czy się chora nie robi((