reklama

Maj 2011

reklama
cześć,

Poziomka przyznaj się zaciskasz mocno nogi albo urodziłaś już ale chcesz nas jeszcze potrzymać w napięciu :-D żartuje oczywiście, trzymajcie się ciepło!!!

Dziewczyny rada na bezsenność- całodniowe prasowanie :) Spałam jak dziecko i zapowiada się, że dziś będzie tak samo :-p

Ps. prałyście rożek oraz ochraniacz na łóżeczko?

ja jeszcze nie pralam, ale mam zamiar to zrobic.

poziomki biedaku, zaraz sobie cos podjesz dobrego :tak:

czytalam o waszych sernikach i powiem wam ze to jest jakas ciazowa telepatia, bo ja wczoraj znalazlam coprawda nie sernik ale...lody o smaku sernika na zimno z malinami :szok: pyszunia!

Dzień dobry :-)

Ja też się dziś wybieram do Lidla zobaczyć pieluchy i biustonosze mają być do karmienia, ale w ulotce są jakieś nieludzko małe rozmiary do 90B chyba :confused: No zobaczymy. Ja tetrowe pieluchy kupiłam w pasmanterii i no nie są jakieś boskie, ale chyba dadzą radę. Kupiłam też paczkę w Smyku takich kolorowych, ale nie wiem jeszcze jak wyglądają, bo ich nie wyjęłam jeszcze z opakowania.

Mój M wczoraj zaniemógł totalnie. 38,1 stopnia, ból gardła i głowy i pół dnia marudził mi jak cholera, jak to on się źle czuje :-D Ja nie wiem jak to się dzieje, że jak facet zaczyna chorować, to już prawie jakby umierał :-D

Melia - chory facet w chałupie to jak wrzód na du*ie.

Ja się muszę swoim nacieszyć bo jutro rano idzie na służbę i zobaczymy się dopiero w sobotę.

A tak wogóle to nie wiem jak was ae mnie znowu pogoda nie nastraja do wstawania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry