reklama

Maj 2011

reklama
lepi nie opłacało mi się przerywać jak już kończę studia:-)poza tym mam dobre koleżanki,które użyczyły mi notatek i pomogły :-)
aina to obie będziemy w togach i berecikach w sobotę-mam nadzieję,że się nie stopimy w ten upał;-)
Co do siusiania-mój też sika na ręcznik i na pościel:-D

mój Bąbel często jak go włozymy do wanienki to siusia:) słodziaki małe z tych dzieciaków.
u nas dziś pada... a jak u Was pogoda??
persefona to powodzenia na absolutorium:) będe 3mała kciuki,żebysmy się nie stopiły:)

No padało całą nockę chyba. Przynajmniej się tak oczyściło troche powietrze od tych pyłków no i upał już tak nie dobija.
Mały dzisiaj przespał całą nockę bez większych zakłóceń budził się przed pierwszą i o piątej na cycusia i zmianę pieluszki. Za to teraz znowu mamusia mu do szczęścia potrzebna a łóżeczko jest beee ;/
Jak pośpi jeszcze to dostanie cycusia i ponowimy próbę wyjścia na spacer, bo wczoraj ryczał całą drogę, więc sąsiedzi wyskakiwali żeby zajrzeć co to za syrena jedzie.

Hey. U nas pogoda fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj:( niby 22 stopnie ale wieje wiatr i jest pochmurno. Zaraz zbieram brzdąca i choć na chwilę wyjdę z nim na dwór,zanim padać zacznie.

U mnie dzisiaj była z rana położna drugi raz. Ale teraz jest jakaś cywilizowana bo dzwoni i się umawia.

Wczoraj przestawialiśmy młodego, żeby poszedł spać o 24 a nie o 3 w nocy i się udało ale ciężki wieczór był. Do tego Paula nam płakała w nocy, że ją ucho boli. Ale jakoś mnie to nie dziwi bo mi katar już przechodzi więc trzeba nowej plagi egipskiej, żeby ciągłość utrzymać :/

U nas pogoda też się popsuła. Ale jakoś nie narzekam, bo już miałam dość upałów po 30 stopni w cieniu.

A mój mały kilka minut temu zrobił fajny numer bo zasnął w trakcie... płaczu. Między jednym "łe" a drugim :D:D:D

reklama
Marzenka Wy to się macie z tymi choróbskami.

Ja rano miałam polewkę z Igora bo wzięłam go do karmienia a potem położyłam u siebie na poduszce, zapatrzył się na zegar na ścianie i zaczął nawijać i śmiać się do niego:):) a potem zasnął z tych wrażeń :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry