reklama

Maj 2011

Marzenko super że wesele udane i młody w miarę grzeczny:) Ale gdzie ta nasza kartka z wakacji ??:):)

Persefona współczuję sytuacji i niepewności. Takie coś siedzi w człowieku mimo wszystko:(

Maja mnie boli gardło od dwóch dni i niestety ostro się powstrzymuję,żeby nie całować Igora:(
Jak młody miał katar to mu psikałam wodą morską i odciągałam wsio z nocha. Mieliśmy też na to nasiwin do psiukania i bactrim do picia.

Przepraszam że nic więcej nie napiszę ale lecę spać bo dziś padam. Buziaki

reklama
Cześć laseczki!!! Pierwsza :-)

Nie lubię poniedziałku! Wczoraj też dzień spędziliśmy rodzinnie w domu. Dzisiaj mąż już w pracy i wróci późno ehh. A w czwartek rozpoczynamy budowę :-).
Mała częściej mi się w nocy budzi na jedzenie, ale to nic nie żałuje jej niech wcina na zdrowie:tak:

Karolq buziaki dla Zuzi z okazji 4 m-cy.
Persefona współczuję niepewności. I domyślam się, że sytuacja nie jest łatwa. Chciałoby się zaufać na 100%, ale jednak jakaś niepewność jest.
Maja moja co prawda nie miała jeszcze kataru, ale podobno Nasivin jest dobry.

Witam!
Jestem mamą Tymka urodzonego 02-05-2011, ogólnie przez całą ciąże podczytywałam majowkowy wątek (skarbnica wiedzy), raz czy dwa coś napisałam ale teraz jeśli pozwolicie chciałam zawitać na stałe do waszego grona:-)

Mam 23 lata, Tymek to moje pierwsze (na pewno nie ostatnie;-)) dziecko, w czerwcu obroniłam licencjata, narazie jestem na macierzynskim ale jak widac po suwaczku do pracy się nie wybieram:-)

czesc laski, ja jestem dzis nie do zycia. maly dlugo pospal wiec nie wiem czemutak sie czuje...jakby mnie ktos wyplul normalnie
persefona trzyma sie kochana :*
maja ja nie pomoge bo moj jeszcze nawet nie mial kataru. cos tam raz mu z noska delikatnie lecialo ale dzien i po sprawie wiec katarem nazwac tego nie moge ;)
marzenko fajnie ze Mati pozwolil na kilka weselnych przytulanek :tak: dobry chlopak :-)
basiekkk a mi to tam wisi czy poniedzialek czy nie :-D czesto i tak nie wiem jaki jest dzien tygodnia :P bardziej podpada mi niedziela, wszystkie sklepy pozamykane - a ja sie budze i nie ma co jesc w domu :-D
kamia witaj w naszym gronie :-) sliczne masz zdjecia przy suwaczku

Persefona super byłoby gdyby udało sie nam spotkanko:) trzymaj sie mocno kochana!
Bra gratuluje udanego wyjazdu, ja juz od konca wrzesnia bede w Szczecinie,wiec tez planuje się nad morze wybrać, może do Gdańska pojedziemy.
Maja mam nadzieje,że Polci szybko katarek minie.
Basiekk cieszę się,że budowa lada dzień rusza!;)
Karolq ogromny buziak dla Zuzi:*
Kaminia witaj w majóweczkach:)

edit; u nas dzis mój P robi malowanie, wiec z Jaskiem wuryszyma na bardzoo długi spacer:)

Hejka :-)

Ja też ni lubię poniedziałku bo to początek znów długiego tygodnia bez męża praktycznie :-(

Persefona- fajny dzionek mieliście :-) a z mężem na bank będzie wszystko dobrze
Kamia- witaj witaj i zapraszamy do udzielania się na każdym wątku :-)
Marzenka- uff czyli nie było źle i się wybawiłaś super :tak:

U Nas znowu upał się zapowiada , mykam zjeść śniadanko ,ogarnąć pokój ( a w sobotę sprzątałam to normalni syzyfowa praca jak nic :wściekła/y:) i wybierzemy się na spacerek albo do dziadków.

Wiatam się niewyspana:( Synuś się posłuchał tatusia i obudził się o pierwszej ...potem o 3cie a potem po 5tej... Ja dobie wyliczyłam,że po 4 tej miał się budzić, a tatuś stwierdził a może o 1szej ... no i synuś tatusia słucha.

Kamia witaj i zapraszam do naszego grona :)

Aina to daj znak jak będziesz w Gdańsku. Zgadamy się z Jolka i Darią i wybierzemy się na spacerek po starówce :)

A dla mnie bez różnicy jaki dzień tygodnia bo i tak tydzień leci mi szybko :)

reklama
Kamia, witaj.
Marzena, fajnie, że jesteś zadowolona i wszystko się udało. A tak się bałaś jak to będzie z tym weselem:)
Maja, mój mały też ma katar. Nasivin podobno dobry, ale nie używałam. Laryngolog kazał psikać wodą morską i odciągać. Tak robię, ale czasami mi go strasznie żal, bo aż się dusi czasem w nocy przez to, że nie umie ustami powietrza zaciągnąć, tylko się morduje przez ten zapchany nosek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry