reklama

Maj 2011

reklama
heh joluś ja mam to samo :D jak juz pójdę na szoping , to godzinka mija i ... serce bije mocniej "ciekawe jak moja Lenusia", M jest z nia na spacerku, to wystarczy że spojrzę przez okno jak oddalają się od klatki i juz najlepiej bym sie poryczała. tak jak piszesz kochana moja "ech z kobietami" ;)))

Kiedyś śmiałam się z mojej siostry..jęczała,że nie ma czasu dla siebie, a jak wzięłam małego na spacer to jęczała za ile będę i wydzwaniała co pół godziny...Już teraz wiem co ona czuła:)

matko jolek, po raz kolejny napiszę , że u mnie było to samo ;D smialam się z mojej siostry, a raczej nie mogłam zrozumiec, dlaczego nawet jak na zakupy idzie to sobie nic nie kupi, a mlodej owszem, dlaczego do kina nie chce pójsć i dlaczego mały katarek wywołuje u niej stan przedzawałowy, a tu proszę... ;))) jak to życie wetryfikuje hehe ;)

Adiaps ja mojego małego kapie około19 potem butla i budzi sie około 5 szuka smoka i zasypia ,nie kiedy budzi się około 6 je i spi do okolo 8 ,ale coraz częściej przesypia aż do 8 :happy2: jak jestem już ubrana i dziewczyny gotowe do szkoły ,za to w dzień to tylko takie króciutkie drzemki że kąpletnie nic nie można zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry