reklama

Maj 2011

Dziewczyny bardzo przepraszam ale muszę zrobić kilka dni przerwy w domu panuje istny sajgon wszyscy chorzy MASAKRA :-(, cos nas to choróbsko nie opuszcza
Zajżę za kilka dni jak troche to wszystko ogarnę
Buziaki dla wszystkich maluszków

reklama
Hope już byś chciała :-D:-p

Paula zdrówka życzę :tak:

Basiekk ja ciuszki młodego pooddawałam (te pożyczone) i porozdawałam ( te nasze) i znowu mam pod łóżeczkiem dwie siaty.

Kamcia czekamy tu na Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Oj...cały czas myślę o naszym Filipku co u niego...Mój brzdąc już smacznie śpi, ja siedzę i wcinam Cheerios na sucho:-D Jutro wybywam na cały dzień do rodziców. Jakaś wykończona jestem i zdołowana. Chyba zaraz kładę się spać...
Dobrej i spokojnej nocki mamusie i majówczątka. Buziaczki dla każdego majowego urwiska ;-)

Ja siedzę i obmyślam zadania, bo na jutrzejszą imprezę Mateusza wymyśliłam podchody. Ma być ładna pogoda, zrobię im słodkie i napoje na dworze, drożdżowe rogaliki (teściowa rano upiecze), żelki, pianki, chrupki itp a potem na godzinkę do lasu na podchody. Może będzie fajnie. W zeszłym roku impreza była w domu ale 10 dzieci to za dużo w domu. Potem wrócimy i będzie pizza czekała na głodne dzieci, bo zamówię z dowozem. Kiedyś wymyślałam łódeczki z jajeczek, pieski z paróweczek itp, a w zeszłym roku pizza cieszyła się największym powodzeniem.
Oglądam coroczne imieniny lub urodziny Matusia i tak się dziwię, że z roku na rok coraz więksi.
Kilka zdjęć z imprez: Zaczynało się od jednego gościa, co roku przybywało :tak: rok 2005, 2006, 2007, 2009 i 2010
2005.jpg2006.jpg2007.jpg2009.JPG2010.JPG

Gofry mmmmmmmm
U nas tylko jajeczniczka :)
Ja do Musteli pisałam w ciąży i dostała od nich na rozstępy kremiki i dla malucha też.
Z Hippa przyszło samo z bonami rabatowymi, a o Bebilon napisałam na ich stronie bo na malia dostałam że można :)
Teraz jest jeszcze w drodze paczuszka z JohnsonBaby. :-)
Nic ide kiecke prasować na wieczór.
2 tygodnie temu sie w nią ledwo zapięłam i prawie płakałam, bo na wydechu i nic bym jeść nie mogła a co dopiero tańczyć. Wczoraj założyłam jeszcze raz ( w razie czego poszłabym w tej z chrzcin), a tu miła niespodzianka - żeberka się wciągnęły i zapięłam ją normalnie. Jeszcze nie jest taka luźna jak wcześniej ale mnie to pocieszyło, że mimo kg na tym samym poziomie to mam w co sie ubrać :P

Witam,my cały czas walczymy z wysypką.
Mam dom do ogarnięcia,ale mi się nie chce :P
Dziewczyny ja też lubię próbeczki zamawiac,ale jak na razie dostałam z bobovity,bebilonu i tyle :)
Powiedźcie jak zamawiałyście z musteli? Bo tam nie ma opcji "odbierz próbkę",a w pytaniach pisze,że nie wysyłają próbek:eek:

Witam się..Dziś bark weny na pisanie.

Persefona ja gdzieś natknęłam się na linka ..napisałam do nich,odpisali i poprosili o dane do wysyłki i teraz czekam na paczkę.

Wklejam Ci część maila od nich... spróbuj może Ci się uda

"
Aby móc otrzymać od nas próbki zachęcamy do odwiedzenia naszej strony na www.mustela.pl i zarejestrowanie się w Klubie Mustela. Na tej podstawie z przyjemnością wyślemy odpowiednie próbki."

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry