reklama

Maj 2011

Co się dziwić, wybory idą to trzeba wciskać ciemnej masie że jest gites. Ciemny lud kupi wszystko no bo skoro w telewizji tak powiedzieli... Tylko my które jesteśmy w tej sytuacji wiemy jak wygląda sprawa ale co tam.

A ja też piorę w Dzidziusiu tylko w płynie bo mi wygodniejszy :)

reklama
no właśnie piekne jest to, ze wypowiadała się kobieta, która potem skwitowała to, że przecież teraz mama nie musi wracać do pracy odrazu na etat od do itd tylko biuro mozna mieć wszędzie... pewnie sa takie zawody, prace i szczęściary które tak moga, ale jak pokazuje nawet przekrój naszego forum ile jest takich dziewczyn? zdecydowana większość musi wrócić normmalnie na etat z łaskawą przerwą na karmienie:-/ śmieszy mnie jak wielka aktorka prowadzi kampanie "mama wraca do pracy" i chwali sie jak to ona szybka wróciła do pracy tylko zaraz z gadki wychodzi, ze mały był w tym czasie z niania przy niej w garderobie:-D niech sobie kobieta jaj nie robi:-/ jak mi pozwolą wziąść Tymka do pracy to tez zrobie kampanie, ze warto skaracać macierzyńskie i iść do pracy;-)

U nas właśnie było pierwsze podejscie do zupek...nieudane niestety. Młody zaczal pluc i plakac w nieboglosy:-(Pozniej nawet mleko zjadl z wielką łaską i zasnął...Ale ze mnie swietna kucharka musi byc...tak rohisteryzowanego jeszcze go nie widzialam...

Hejka

Szymek od wczoraj wieczór bardziej zaczął kaszleć więc poszliśmy jednak dziś do lekarza ale na szczęście oskrzela i płuca czyste , dostaliśmy tylko inne syropki. Jutro mieliśmy całą rodzinką jechać na Agro show ale na to wychodzi że ja z dziećmi się zostanę w domku .

Bra- no to ładnie.. dobrze że to tylko tak się skończyło :tak: ale ja też przypalenie obiadu mam na koncie ;-) robiłam pyszniutki gulasz wołowy i w końcu stwierdziłam że jest ok i ze zmniejsze jeszcze na maluśki płomień i zapomniałam o tym zajęłam się czymś innym , dopiero jak chciałam wstawić ziemniaki zauważyłam a tam już wszystko czarne - ależ byłam zła na siebie.

Tez cały czas myślę o Bubbles i o Filipku , trzymam mocno kciuki !

A w ogóle to chciałam złożyć reklamację na to radio co podała jolek.

Zacytuję fragment piosenki:
"kochał ją paź, kochał ją król, królewską tą dziewoję,
królewna też kochała ich - kochali się we troje"

No ja was proszę - to ma być dla dzieci ? :-D

Witajcie,
my mamy chrzciny jutro, z tego co pamiętam ksiądz nic od nas nie chciał, ale m i tak mu coś wcisnął (chyba 50zł, nie pamiętam dokładnie).

Ja niedawno eż przypaliłam mięsko:baffled:, tak samo jak Futrzaczek, a było prawie gotowe, dolałam wody i miało jeszcze chwilkę się pogotować, no i ta woda coś szybko wyparowała:baffled:, mięso jeszcze był zjadłe, ale sos na szybko robiłam z paczki...

A ja dzis siedzę w domu i nosa mi się nie chce wytknąć na dwór. Teraz wyszło słonko, ale zimno jest. Jestem zmachana jak koń po weesternie, bo sprzątałam całą chatę pędem przez 2,5 godziny - nie mogłam w to uwierzyć, bo mała tyle spała:-D (1/2 godziny na spacerze z M i resztę na balkonie:-)).
Persefona - zazdroszczę, że nie musisz myśleć codziennie o obiadach i ich pichcić, bo to zajmuje jednak sporo czasu :baffled:

a może później się z mała przejde jednak, hmm, zobaczę, teraz zasnęła i pewnie niebawem bedzie pobudka, bo 1/2 godziny już minęło

Bubbles - wciąż jesteście w moich myślach, pamiętam w modlitwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry