reklama

Maj 2011

My często zapominamy, że nastawiliśmy do gotowania wodę na mleko mod. Przychodzimy do kuchni a tam pół garnka wody wygotowane.
Żebyśmy tylko kiedyś z domu nie wyszli podczas gotowania :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak psom kaszę gotuję, na szczęście przypalenie nie tłumi ich apetytu:-)

A kołysankę mam na płycie i zawsze jak ją słucham to zastanawiam się: co autor miał na myśli?:-D

HEJ jestrem na chwilę i widze że nie ma zadnych wirści od nbubbles... ehhhh

dzisiaj oddaję klucze ale myslę ze na dniach beede miała neta w nowym domu ale jak co to was nadrobię u znajomych...
jestem padnięta.. własnie z 2 dzieci zapier*** i sprzątam całą chate ... sama :/ no masakra jakaś ehhhhh
a mój w pracy..
chyba zadzwonię do kumpeli i spytam czy nie przyjdzie mi z Vi posiedziec bo się nie wyrobię....

salsera my to śpiewamy co wieczór:-D bo to za kołysanek-utulanek jest

ale wersja się ciut różni:
kochał ją paź, kochał ją król ,kochali ją we dwoje (:-D)
i ona też kochała ich, kochali się we troje :-D

A ja dzisiaj na dłużej zostawiłam małego z moją mamą bo poszłam na babska imprezkę, oj jak było fajnie, troche sobie odreagowałam siedzenie w domu ale bardzo tęskniłam za synkiem i cały czas o nim i tak myślałam:)

Bubbles myslę o Was!!

Hope jakie tam wali :-p Ja też wysyłam...czekam teraz na próbki z MUSTELI, Bebilona i HIPPA..

Dzieć zasypia w łóżeczku a ja śmigam farmy ogarnąć i do wyra. Czekam aż grzać zaczną,... zimno na dworze to i zimno w domu //brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jaipur my też śpiewamy co wieczór kołysanki utulanki:-)
Wyniosłam dzisiaj na strych wielkie pudło ubranek Marti, niektórych nawet nie było kiedy założyć. Zrobiłam miejsce na kolejne ubranka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry