marzena9
Fanka BB :)
Dzieńdoberek :-)
Ja tylko na momencik, bo zaraz na budowę gnam.
Coś mnie w nochalu wierci od rana, oby to alergia!
Idę młodego klucha obudzić bo mi zaraz fontanna mleka siknie, jakaś nocna nadprodukcja czy coś bo aż twardy cyc się zrobił.
Od rana na smutno u nas bo Pauli dyrektorka z przedszkola zmarła :-( 47 lat kobieta, długo na raka chorowała ale do ostatnich dni w pracy była. Jeszcze miesiąc temu zebranie prowadziła a tu dzisiaj taka smutna wiadomość... Siedzi mi to strasznie.
Ja tylko na momencik, bo zaraz na budowę gnam.
Coś mnie w nochalu wierci od rana, oby to alergia!
Idę młodego klucha obudzić bo mi zaraz fontanna mleka siknie, jakaś nocna nadprodukcja czy coś bo aż twardy cyc się zrobił.
Od rana na smutno u nas bo Pauli dyrektorka z przedszkola zmarła :-( 47 lat kobieta, długo na raka chorowała ale do ostatnich dni w pracy była. Jeszcze miesiąc temu zebranie prowadziła a tu dzisiaj taka smutna wiadomość... Siedzi mi to strasznie.
;-)
tak na ten moment czekałam, a teraz... dziwnie jakos
Ehhh...no cóż...przyjaciół poznaje się w biedzie. Mam tylko żal do siebie, że byłam taka ślepa i nie widziałam jak ona mnie wykorzystywała, nawet kiedy byłam w ciąży...Teraz w końcu pokazała swoją prawdziwą twarz. Teraz mogła, w końcu już jestem jej zbędna, bo nie będę z nią na jednym roku i nie będzie mogła jeździć wiecznie na moim tyłku. Nie mam szczęścia do ludzi...Chyba tylko do Was mam i cieszę się, że jesteście

No i mała nie umiała zasnąć. O 23 zasnęła ja jeszcze chwile posiedziałam o 24 poszłam spać o 00:30 pobudka cyc i dalej śpi no to ja też zasnęłam ok 1. 4 rano mała krzyczy cyca zjadła krzyczy dalej ponosiłam trochę krzyczy dalej, patrzę a ona całą otoczką smoka o dziąsła trze no to mówię nic tylko te pierdzielone zęby więc wzięłam żel posmarowałam dziąsła, skończyła krzyczeć ale za to zaczęła się w najlepsze bawić i śmiać w głos. Bardzo mieszane uczucia miałam w tym momencie bo tu mi się spać chce jak diabli a tu ona tak ładnie się bawi. No i z tej zabawy zasnęła o . No ale ja zasnąć aż do 7 nie mogłam. No i o 8 znowu pobudka na cyca. O 9 uznałam że mam dość i oddałam ją dziadkom trochę ale trwało to 30 minut bo zaraz rozdzwoniły się telefony każdy chciał coś 

Kochana masz nas a tą zdzirą się nie przejmuj.
.