reklama

Maj 2011

reklama
Dzień doberek :-)

Synio mój poszedł dzisiaj po dłuuugiej przerwie do przedszkola :-):tak: ojj jak Panie wzdychały że jest w końcu Szymuś i dzieci zadowolone od razu poszedł się bawić :-). a i jeszcze czekały na Nas piękne zdjęcia Szymusia jako marynarza no prze słodkie :-) dziadkowie i ciocie będą zachwycone ;-) a My mamy kolejne duże zdjęcie do zawieszenia na ścianie.
Chatka jako tako ogarnięta ;-) , obiad - naleśniczki na ostro i na słodko :-) , dzisiaj mężulo mi zostawił samochód także jestem zmotoryzowana i wszędzie dzisiaj autem się ruszam a co :-p;-) pogoda pochmurna to jak raz :-)

Karolqa- mniam mniam mniam :tak: to zrobię jutro :-)
Matusia- wiesz co kotek nie wiem jak to jest z Tobą ale ja po drzemce w ciągu dnia czuję się jeszcze gorzej niż przed nie wiem potem w co ręce włożyć od czego zacząć i ogólnie do bani :tak: , postaraj się kilka dni nie kłaść i zobaczysz co twój organizm na to ?
Aina- stukam się kawusią :-)
Marzenka- ale My zaczekamy ile trzeba :-D;-) nie wiem czy wspominałam ale My meble też z Ikei wybraliśmy :tak:
Jolek- nocny marek z tego Twojego Igorka :-D
Bra- po dupie dostaniesz za te wyrzuty! małej się nic nie stanie a wręcz przeciwnie odpocznie chwilę od mamusi ;-):-p a Ty masz się bawić super ! :-)

Witam.Muszę was znowu nadrobić ;)
Na wstępie dziękujemy w imieniu Gabrysi za życzenia urodzinowe :**
Jeśli chodzi o to mamowanie,to u nas jest to samo-mały zaczyna wymuszać nawet branie na ręce..
salsera mi też się raz zdarzyło ziewnąć w "takiej sytuacji":-D
basiekk, bra udanych ploteczek
Agnieszka ja myślę,że kolor sukienki nie ma znaczenia.Ważne żebyś ty się dobrze czuła
aina ja właśnie spijam kawusię,więc moge sie podzielić. No i jeszcze torta urodzinowego mam :-p
mloda, marzena dużo jest niestety tych "fachowców" co liczą tylko pieniążki a robią na odpier...ol
paula mam nadzieję,że znajdziecie skuteczne rozwiązanie na te wypadające włoski
Matusia gratuluję ząbka! U nas nadal cisza w tej materii..

Ja wczoraj miałam ciężki dzień...I niechodzi mi tu o imprezę Gabi..
Przeżywam znowu kryzys małżeński...kurcze kiedy to wszystko się skończy..Nie mam już siły..:-(

powitajcie mega kretynkę roku:wściekła/y: jakby mi jeszcze malo było jesiennego doła to zgadnijcie co dzis zrobiłam?? spaliłam sobie pół opakowania tabsów anty:-( przez przypadek wrzuciłam je z jakimiś papierami do smietnika na papier a potem szłam go spalić i patrzę a tu w piecu moje tabsy:szok: no to ja (idiotka) siup tam ręke i je wyciągam:baffled: no ale co mi znich przeciez nie bedę ich juz teraz brała. na szczęście mam jeszcze w domu jedno opakowanie ale kule będe sie teraz musiala szybciej do ginia umówić i zas 150 zł nie moje:-( matko, ze ja lamaga jeszcze przez te prawie pół roku mojego dziecia gdzieś nie zgubilam to cud jakis:baffled:

Kamia- ładnie ładnie :no: dobrze że nic sobie nie zrobiłaś i chaty przy okazji nie spaliłaś:-):-p , a słuchaj może po tabletki przejdź się do zwykłego gina przyjmującego na NFZ bo przecież szkoda kasy tyle

Ostatnia edycja:
matusia, persefona - tulam mocno:* Niestety oni są z marsa:D Czasem z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej:D
kamia kazdemu czasem sie zdarzy zrobic cos glupiego;) trzymaj sie!

Witam sie z zupka jarzynowa, pogoda do doopy. Nadia slabo spala w nocy, wczoraj bylysmy na szczepieniu i chyba miala goraczke w nocy (chyba bo moj super ekstra wypasny calkiem nowy termometr elektroniczny bezdotykowy ciagle wskazuje 35,5:angry::angry::angry: juz dzis wyladowal w pudelku z zabawkami nadii, musze dzis kupic jakis, ale chyba tym razem kupie ten do uszka. Ma ktoras z Was moze jakis termometr warty polecenia?

reklama
weźcie jak ja teraz myslę jaka to głupota była sadzenie tam tej łapy (na szczęscie w rękawiczce)to i tak uważam ze mam więcej szcześcia niż rozumu:-D Futrzaczek też o tym myślałam ale z dwojga zlego i tak mój gin kazał mi się ok 6 m-cy po porodzie pokazac do "przeglądu"i jakby nie było ostatnio dal recepte na 6 opk. to może teraz tez da;-)a chcialabym mieć juz ciągłość u jednego:-) a wam tez lekarze kazali przyjśc na jeszcze jakies kontrole po porodzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry