Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojj jak Panie wzdychały że jest w końcu Szymuś i dzieci zadowolone od razu poszedł się bawić :-). a i jeszcze czekały na Nas piękne zdjęcia Szymusia jako marynarza no prze słodkie :-) dziadkowie i ciocie będą zachwycone ;-) a My mamy kolejne duże zdjęcie do zawieszenia na ścianie.
;-) pogoda pochmurna to jak raz :-)
to zrobię jutro :-)
, postaraj się kilka dni nie kłaść i zobaczysz co twój organizm na to ?
;-) nie wiem czy wspominałam ale My meble też z Ikei wybraliśmy 

a Ty masz się bawić super ! :-)

jakby mi jeszcze malo było jesiennego doła to zgadnijcie co dzis zrobiłam?? spaliłam sobie pół opakowania tabsów anty:-( przez przypadek wrzuciłam je z jakimiś papierami do smietnika na papier a potem szłam go spalić i patrzę a tu w piecu moje tabsy
no to ja (idiotka) siup tam ręke i je wyciągam
no ale co mi znich przeciez nie bedę ich juz teraz brała. na szczęście mam jeszcze w domu jedno opakowanie ale kule będe sie teraz musiala szybciej do ginia umówić i zas 150 zł nie moje:-( matko, ze ja lamaga jeszcze przez te prawie pół roku mojego dziecia gdzieś nie zgubilam to cud jakis
dobrze że nic sobie nie zrobiłaś i chaty przy okazji nie spaliłaś:-)
, a słuchaj może po tabletki przejdź się do zwykłego gina przyjmującego na NFZ bo przecież szkoda kasy tyle

juz dzis wyladowal w pudelku z zabawkami nadii, musze dzis kupic jakis, ale chyba tym razem kupie ten do uszka. Ma ktoras z Was moze jakis termometr warty polecenia?
Futrzaczek też o tym myślałam ale z dwojga zlego i tak mój gin kazał mi się ok 6 m-cy po porodzie pokazac do "przeglądu"i jakby nie było ostatnio dal recepte na 6 opk. to może teraz tez da;-)a chcialabym mieć juz ciągłość u jednego:-) a wam tez lekarze kazali przyjśc na jeszcze jakies kontrole po porodzie?