• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2011

Nadrobię później, ale się melduję, ze zaglądam.
Robimy z mężem bigos i jeszcze się pyrczy, więc muszę pilnować, chociaż już ok 19 zasnęłam z Majką na cycu. Mam płytę PIN i sobie włączę i Majka też zasypia przy tym.

reklama
Witajcie babeczki,
ostatnio prawie wcale do Was nie zaglądam, bo wykorzystuję ostatnie chwile w domu - w poniedziałek wracam do pracy:-(. Nie wyobrażam sobie tego, ale jak mus to mus:baffled:. Nawet samej pracy się boję, bo mam wrażenie, że wszystko zapomniałam:baffled:. Szefowa to niezła hetera, więc pewnie migrena gwarantowana od natłoku wrażeń i obowiązków.
Dobrej nocy laseczki

Witajcie:)
Wczoraj jednak full pracy miałam i nie mogłam już później do Was zerknąć. Dzisiaj tez roboty dużo, ale pocieszające jest to, że jutro i pojutrze wolne :tak: nie idę nigdzie na Sylwka pierd......:-D. Całe dwa dni spędzam z córą, tak bardzo się za nią stęskniłam. Wypijemy z małżem po lampce szampana o północy, zrobię coś pysznego do jedzenia i styka. Każdego roku gdzieś chodziliśmy na imprezki, a tym roku odpuszczam.

Maja jak tam zakupki udane??
Ainka gdzie jesteś?? :-(
Widzę, że dużo bąbelków marudziło, moja na szczęście wczoraj zen była. Mam nadzieję, że dzisiaj podobnie będzie:tak:.
Dzisiaj ostatni pracujący dzień roku w każdym razie miłego dnia kochane:)

Wspolczuje tym ktore musza pracowac albo zaraz wracac do pracy... ja dopiero gdzies tak na wiosne wroce troche ale tak tylko w razie jak beda mnie potrzebowali...

Ide teraz zrobic sobie kawe bo za oknem tak ponuro ze zaraz zanse...

Milego dnia...

hej moje śliczne !

u mnie dzis humorek zdołowany, więc nie mam weny na pisanie :(

ale Wam życzę udanego dzionka !

z dobrych wieści takie, że Lenusi pojawiła się biała kreseczka na dolnym dziąsełku :-D oficjalnie mówię, lewa jedyneczka ruszyła :-D

edit: kurcze, najtrudniejsze chyba przed nami, bo ząbek jest pod samym dziąsełkiem ale się jeszcze nie przebił. trudno to ocenic, gdy mala nie chce buźki pokazywać

Ostatnia edycja:
Witamy się z Fransiskiem:-)
Dopijam kawę i pożeram ostatni kawałek placka dzięki Bogu już wszystko zeżarłam:-D
Idziemy dzisiaj do Amelki koleżanki Franka, pewnie znowu jakieś ciacho zjem:dry: mnie się powinno wiązać ręce do krzesła jak siedzę przy stole:baffled:

Bra buziole dla Ciebie nie smutaj się:*****

reklama
Witam się
Hihihihihihi ja się wyspałam po raz pierwszy od 7 miesięcy!! Wstaliśmy pół godziny temu :D
A ja trochę zazdraszczam tym co pracują, w starej firmie póki co nie ma dla mnie pracy ... chyba że kogoś wywalą i trezba będzie rekrutować to wtedy będe miała zleconko ... trzeba własną firmę ruszyć, ale na to jakoś weny ostatnio brak :/

Wczoraj mnie nie było prawie, więc ide poczytać coście przeskrobały ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry