styna26
Fanka BB :)
Ja muszę pochwalić moją marudkę że zasypia ślicznie tfu tfu max 5 - 10 minutek i śpi. Zasypia sama w łóżeczku bez żadnych problemów. No i właśnie siedzę i czekam aby zmyć farbę z włosów mam nadzieję ze mi włosy nie wypadną i nie wyjdą zielone ale nie pójdę tutaj na balejaż bo to 100 - 120 funtów więc nie ma mowy abym tyle za włosy zapłaciła.
No i dzisiaj zostawiłam Nadię T i z koleżanką na godzinkę wyskoczyłam jupiiiiiiiiiiiiii. Jak mnie ta godzina wyluzowała.
Agacio ty się dzieckiem nie zasłaniaj to ten mąż raczej cie tak wymęczył
Karolka jasne ze pamiętam
No i dzisiaj zostawiłam Nadię T i z koleżanką na godzinkę wyskoczyłam jupiiiiiiiiiiiiii. Jak mnie ta godzina wyluzowała.
Agacio ty się dzieckiem nie zasłaniaj to ten mąż raczej cie tak wymęczył

Karolka jasne ze pamiętam
Ostatnia edycja:
.
zapowiedział, ze w weekend leży i się wygrzewa (oby), a to znaczy, że siedzimy sami w domu
.... może w najbliższych dniach uda mi sie kogos sprowadzic do niego....
obwoził młodego po mieszkaniu jeździkiem (młody niby sie trzyma kierownicy, ale i tak trzeba go trzymac, zeby nie spadł), przyjechali do mnie do kuchni, ja sie pytam o coś tam tescia, a on go puszcza i podchodzi do mnie, żeby mi odpowiedziec i w tym momencie słyszę BUM - młody zsunął sie z jeździka - szczęście, ze nie uderzył główką o płytki!!!!! tylko jakoś tak upadł na rączkę, ze główkę miał w górze......ale jestem tak zła na teścia! i on chce, zebym zostawiała z nim młodego - po takim czyms to się teraz boję, skoro on nie potrafi go przypilnowac
a teście cóż...bez komentarza...