• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Jolek juz sama niewiem czy to zeby czy nie. Ma swoje napady placzu. jak patrze na dziasla widze 4 kreski u gory ale to chyba nie mozliwe zeby az 4 zeby naraz wychodzily. Niewiem marze tylko zeby minelo wszytsko

reklama
Karolq mogą iść cztery na raz,ale nie jest powiedziane że wszystkie wyjdą tego samego dnia. Poobserwuj ją trochę mi się wydaję,że to nie na zęby tylko jakiś wirus ją dopadł.

witam się,
jolek, matusia no jutro sobie odbijemy, chyba że znów jakiś prof. wymyśli dziś że jutro można projekty oddawać... to jest wkurzające. K. właśnie pojechał, Michaś śpi a ja mam czas kawkę się napić i was poczytać.
poziomka, majowa buziaki dla okrąglaczków:*
karolq to najgorsze jak dziecko płacze a nie wiesz dlaczego... tak się mu chce pomóc a nie wiesz czy to ząbki, jakieś grybsko czy cokolwiek... mam nadzieję że Zuzi się polepszy:*

Hania no wlasnie ja juz placze razem z nia, glowa mi peka nie mamsily biedna teraz spi

Jolek niewiem wsumie obserwuje caly czas wrazie co na pogotowie bede jechala

Witajcie weekendowo:-)
agacio - szybko mijających godzin w pracy Ci zycze, ale tym samym życze sobie, żeby ta sobota za szybko nie minęła:-D
karolaq - cierpliwości i sił w opiece nad małą

jolek - ja też nie wiem, o co chodzi z tymi lalkami z zakupowego, dziwne, owszem - Zosi bym kiedyś takiej nie kupiła, ale o co chodziło pauli??

Mamy pierwszego zęba!! Górną lewą jedynkę:-D, od kilku dni wyglądała do złudzenia jakby sie przebiła, ale czuć nie było, dziś bez wątpienia wiem, że jest! Ciekawe, kiedy druga się ruszy, bo tydzień temu obie były fioletowe, tzn. dziąsła w tych miejscach, a teraz ładne, różowiutkie.

całusy dla miesięczniaków!!

reklama
Witajcie!
u mnie załamka!!! :( (pisałam na wizytach u lekarza)
z dobrych wiesci to tylko tyle, że naprawili mi funkcje na forum - juuupi!!!!

poziomka, majowa - buziaki dla okrąglaków! :******
bra-kuruj się słonko!
karolq - biedne to Twoje maleństwo :((( może powinnas jeszcze raz przejśc się z nią do lekarza
młody sie obudził ...spadam
resztę nadrobię poźniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry