Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pół nocy się darła do tego apetyt jej wraca i nadrabia zaległości i musiałam jej w nocy mm dawać bo nieszło jej uspokoić.
I głupoty mi się śniły tzn. ratowałam honor Polski. Tusk przyleciał do mnie na 2 miesiące przed Euro i błagam abym wróciła i te całe Euro zorganizowała bo wszyscy się wycofali i ja jestem jego ostatnią deską ratunku i jak się nie zgodzę to Euro nie będzie. No więc ja poruszona sytuacją zgodziłam się to Euro zorganizować

Potem się przebudziłam i okazało się że miałam gorączkę wzięłam ibuprofen i już takie głupoty mi się nie śniły.
:-(
rozwaliłas mnie

No i niestety ja jeszcze chora P też a Nadia siły odzyskała i wcale ją nie obchodzi fakt, że my nie dajemy rady
No ale przynajmniej postępy w raczkowaniu są i już bardziej mobilna sie robi, ale w sumie nie wiem czy to dobrze bo doczołguje się wszędzie tram gdzie nie wolno
To ponoć też po mamusi, kurde co ja poradzę że mój mąż takim dziwnym dzieckiem był co to nic nie psocił