• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

No dobra,ale w tym filmiku niektóre te lalki wyglądają w miarę naturalnie.Ogólnie źle nie wyglądają. A w tym linku co Lepi wstawiła ta lalka jest przerażająca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gag super,że naprawili Ci wygląd postów:)

reklama
no jest przerażająca to fakt. ale bardziej mi właśnie chodziło o to, że w stanach kobiety takie lalki traktują jak dzieci. chodza na spacery, śpią itp. a lalki sa robione tak że wyglądają jak noworodki.

Witam
Jak długo te zęby mogą iść bo ja już nie mam siły:confused::confused::confused: Pół nocy się darła do tego apetyt jej wraca i nadrabia zaległości i musiałam jej w nocy mm dawać bo nieszło jej uspokoić.
Przez tą chorobę miałam dzisiaj straszny sen, wszystko dlatego że P zostawił wczoraj TVN24 i tak leciało cały dzień. No i poszliśmy spać o 20:30:szok: I głupoty mi się śniły tzn. ratowałam honor Polski. Tusk przyleciał do mnie na 2 miesiące przed Euro i błagam abym wróciła i te całe Euro zorganizowała bo wszyscy się wycofali i ja jestem jego ostatnią deską ratunku i jak się nie zgodzę to Euro nie będzie. No więc ja poruszona sytuacją zgodziłam się to Euro zorganizować:-D:-D:-D:-D Potem się przebudziłam i okazało się że miałam gorączkę wzięłam ibuprofen i już takie głupoty mi się nie śniły.
Karolka zdrówka i łączę się z Tobą w bólu ząbkowania.
Paula masakra jakaś z tymi lalkami

paulina ja kiedyś w tv oglądałam reportarz o kobiecie która dzieci nie mogła mieć i kupiła sobie taką właśnie lalkę i ona opowiadała że to jej wymarzona córeczka że bardzo ją kocha ..
opowiadała jak ją usypia , kąpie że z nią na spacery chodz:no: :-(
poziomki , maojowa buziaczki dla maleństw :*
styna co za sen hehehe :-D rozwaliłas mnie :-p
karolq wytrwałości w ząbkowaniu życzę :*

u nas dzisiaj ładna pogoda więc bedę z dziewczynami na doworze:-) musze wyczyścić kilka rzeczy po Emce bo będę pokazywac na sprzedaż :-)
także trzymac kciuki żeby wszystko poszło :-p
ładnie pootwieramy oknai szybciej wywietrzeje chata :-D

Kamcia, wiem, wiem. Tu była inna sytuacja (odnośnie wazonu) ale dzięki za pouczenie;-). Powodzenia żeby wszystko się udało - ja też zaczęłam sprzedawać rzeczy po Mai.
gag, super że Ci naprawili, ale wcale nie było źle Cię czytać na popsutym.
paulina, witaj w klubie bawiących się nocą dzieci.
bra, mi też cieknie z nosa i pokaszluje. Może to alergia na siedzenie w domu?:-D
karolq, zdrówka dla małej bidulki.
poziomka, buziak dla poziomek, a raczej dwa buziaki.
majowa, buzi dla Kuby.
lepi, gratki!!! Toś się doczekała!
paulina,widziałam te lalki już kiedyś z koleżankami oglądałyśmy jak Mati był maly, ale ja nie wiedziałam że matki je kupują i jak własne dziecko traktują!
styna, biedulko, najpierw się rodzić nie chciała a teraz zęby ida i nie idą, to ci figlarna ta nasza Nadia:-D
paulina, gołąbki... sałatka...

A co z persefoną, bo nie pamiętam?
A gdzie salsera?
A ani86 też dawno nie było, a jak wpada to na chwilkę.

Jolek ja tam jednak honoru Polski ratować nie będę bo nie jestem pewna czy jest jeszcze co ratować:confused2: No i niestety ja jeszcze chora P też a Nadia siły odzyskała i wcale ją nie obchodzi fakt, że my nie dajemy rady:dry:
Matusia mój mąż twierdzi że ona ma to po mamusi i chyba coś w tym jest:zawstydzona/y: No ale przynajmniej postępy w raczkowaniu są i już bardziej mobilna sie robi, ale w sumie nie wiem czy to dobrze bo doczołguje się wszędzie tram gdzie nie wolno:confused2: To ponoć też po mamusi, kurde co ja poradzę że mój mąż takim dziwnym dzieckiem był co to nic nie psocił:sorry2:

reklama
Styna to sie usmialam z Twojego snu haha;)

Ja o tych lalkach nie slyszalam ani nie widzialam ale niektore ladne;)

U nas malej zrobilam kleik z marchewa i jest lepiej mam nadzieje ze wiecej kupki nie bedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry