reklama

Maj 2011

Witam sie
z kawka Millicano - calkiem calkiem :-p:-p i reszta ciasta :-)

Za oknem g.................! leje od rana, zimno, i nic nie zapowiada zmiany ...
.. moj diabelek wreszcie poszedl na drzemke, uff ..

Persefona
- fajowe prezenty! Najlepszego dla malej! Jak zdrowko Twoje???
Alex - wlasnie mialam pisac co tam u Ciebie, jak z praca sie uklada i jak Oli .. a powiedz jak tam cycanie - udalo sie zakonczyc juz Wam calkowicie czy nocki dalej z pobudkami?
Jolus - buziaczki ;** powiedz jak m sie czuje ??
Futrzaku - zdrowka dla chlopakow! zeby sie nie pozarazali...

reklama
Hejka!
Maja my nadal cycamy, w dzień jak przyjdę z pracy to od razu woła i muszę dać natychmiast, w nocy nadal też karmimy i w kwestii pobudek nic sie nie zmieniło ach może kiedyś w końcu zakończę przynajmniej te nocne cycanie bo na prawdę czuje sie juz bardzo zmęczona tymi pobudkami.
A Wy cycacie jeszcze?

Witam kobietki :-) My się gościmy czasu mało ;) Piszę do was bo chcę was o coś prosić. Mianowicie abyście się zapoznały i w miarę możliwości udostępniły tą stronę Antosia Sprycha - pomoc dla Antosi Antosia to koleżanka z szpitalnej sali synka mojej kuzynki. Rodzice potrzebują pomocy aby ratować życie córeczki. NFZ odmówił leczenia w Niemczech a to może być jedyna szansa małej na przeżycie;(

Mojeszczęścia z karmienia łabędzi nic nie wyszło bo deszcz zaczął padać. Ale na jutro lepszą ciutkę pogodę zapowiadają więc jest szansa:)
Popołudniu odwiedzili nas znajomi więc też dzionek miło spędzony:)

Maja M jak się czuje...ok.Tylko chodzi i wkurza!! Właśnie go zagoniłam do prania wykładziny w pokoik:P kara musi by :-D

Alex to widzę Oli twardo stawia na swoim:):)

Styna popłakałam się. Takie historie uświadamiają mi że nie jesteśmy bezpieczni i w każdej chwili może nas coś takiego spotkać:(

Maja ja tez bym chciała do lata zakończyć już karmienie.

Ja tez sie poryczałam jak przeczytałam historię Antosi, boze jaki ten świat jest niesprawiedliwy, dlaczego dzieci muszą tak cierpieć i przez to przechodzić. Dlaczego......

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry