reklama

Maj 2011

reklama
od razu wam mówię że zazdroszczę Wam śniegu !!!!
u nas było tylko słońce , choć nie powiem bo pizga strasznie :-p
no a dzisiaj pada deszcz:/

nie było mnie bo robilismy dynie.. na halloween i zdobilismy dom :-) no i mam pyszna zupke dyniową :-) ehhhh
do tego podzadkowaliśmy książki dziewczynkom :-)
ostatnio w szkole na wyprzedaży kupiłam 43 ksiązki z bajkami dla dziewczyn za jedyne 3 euro ! ha ... i musiałam je układać :-p
to moje zdobycze, uzywane ale w jakże dobrym stanie jak nowe ... ! I wiekszość z disneya :-p

111.png
futrzaczku pyzy zjedzone - już o nich zapomniałam nawet:sorry: na słodko , z sosem grzybowym i smażone z cukrem :-p nie ma :-D
kolejne będe robic chyba za miesiąc bo jakoś nie dojadłam ich :-D haha
zdrówka dla Szymka :*

persefona ja nie wiem , ale chyba nie dowidze przepisów które miałaś nam podac :-p
pochwaliłas się pysznościami i uciekłaś

styna GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ale się ciesze ... normalnie :-) super :-D

Witam sie zimowo, choc snieg juz stopnial prawie :cool:

Zaraz mamy gosci, tym razem 6latka powkurza Polke ... :P

Styna - jeeeeeeeeee! oby to juz te kreseczki!!!! ;-) :***
Kamcia - fajna kolekcje macie z dziewczynkami :)

Poza tym to sennie dzis, mała spala ponad 12 h w nocy, i po poludniu ponad dwie, czeka nas chyba teraz krotka nocka :-p

Dzięki dziewczyny ja w szoku jestem. Testy owulacyjne były negatywne więc ten cykl spisaliśmy na straty co nas nie powstrzymało przed trenowaniem:-D Dzisiaj zajrzałam w kalendarz i okazało się że okres powinnam mieć 4 dni temu jaka byłam zdziwiona. Skoczyłam po testy kupiłam 4, 3 zrobiłam dzisiaj popołudniu i wszystkie pokazały bladą drugą kreskę a jutro rano zrobię ostatni.

Witam się. U nas też zima się pokazała, -1 st i zimnoooo zimno.gif
śniegu też troszke mieliśmy (wczoraj normalne zamieć była w nocy:szok: ). Z przeziębieniem walczę nadal-choć zaczynam wygrywać :tak: jednak katar złapal mojego M i dzieciaki :dry:
Kamcia kochana przepisy powstawiałam jeszcze tego samego dnia. Rozejrzyj się dokładnie. O jedzeniu mamy specjalny wątek, prawda aministratorze? ;) A książeczki super-sama kolekcjonuję młodej i czytam
styna ogromnie się cieszę i GRATULUJĘ mamusiu!!!!ciaza.gif

I na razie tyle, bo muszę iść łobuza uśpić :D

reklama
Witam się,
weekend intensywny. Przyjazd rodziny. Bond w kinie - dla mnie żadna rewelacja, obejrzeć można, ja już trochę się niecierpliwiłam i zastanawiałam co u małego. Upadek Krzysia - wizyta na ostrym dyżurze.
I po weekendzie...
Mam nadzieję że następny tydzień upłynie w spokoju.
Z tego wszystkiego nawet nie leżałam i nie wsłuchiwałam się czy mała kopie.
Styna serdeczne gratulacje! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry