reklama

Maj 2011

reklama
ja dzisiaj tez trochę spałam w południe.. bo z bólu i wogóle zmęczona i poddenerwowana byłam tym .,..

ale miałam takier koszmary że żałuję że zasnęłam :-p

mój gotował jajka na śniadanie na śniadanie , więc poprosiłam żeby mi odłożył jedno wcvześniej bo chcę je na pół miękko..
i chciałam sobie takie ciepłe zjeść z masełkiem i solą...
a on mi ołozył i zalał zimną wodą .. i jak obrałam było juz zimne:dry:
więc do mikrofali na 20 sekund i zrobiło się ciepłe ale nie gorące , więc je ugryzłam (przy czym okazało się ze było na twardo jednak) a ono mi strzeliło w twarz:szok: i tym samym poparzyłam sobie całe podniebienie , dziąsło i usta tym sytrzelającym jajkiem , bo żółtko było gorące:confused2:
Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...

Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...

teraz to i ja to wiem.. bo moie wybuchło w ustach:confused2:
ale myślałam ze po 20 sek nic sie nie stanie i będzie lekko ciepłe...:sorry:bo takie było jak trzymałam w ręce... yhhhh

Teraz na spokojnie doczytałam wszystkie wątki.

Jolek kochana to faktycznie los Wam wrażeń dostarcza! I to kiepskich. Ale jak Twój chłopina taki zaradny to coś sobie znajdzie, trzeba być dobrej myśli. A ten jego były szef to żeby wysrać się miesiąc nie mógł! Za cwaniactwo.

U mnie jutro wizytacja teściowej :( Więc od rana będę latała na miotle. A tak mi się chce, że chocho. Zawsze przychodzi na godzinkę a siedzie ze cztery. W każdym razie jutro się za szybko tutaj nie pojawię :D A jeszcze planujemy w tym tygodniu przenieść nasze akwarium do znajomego i muszę się zabrać za przygotowanie tego do transportu. Ale będę miała miejsce wreszcie na szykowanie kącika dla Mateuszka :D:D:D On chyba wie, że o nim mowa bo mnie kopie jak szalony od paru minut :)

reklama
Ale to nie tylko w Polsce bo w artykule jest napisane, że to wymyśliła komisja europejska a projekty trafiły do wszystkich członków unii... Widocznie nudzą się z nowym rokiem i wymyślają pierdoły, żeby ludzie wiedzieli, że COŚ robią...

miałam na myśli to czyli śmiech ;-)
Vi, jajko do mikrofalówki??? Twój pomysł powinien trafić do księgi rekordów Guinnessa
:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry