• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

A moja Milka ciagle chce sie bawic w "a-kuku". Jak jest czyms przykryta np. kocykiem w wozku lub kolderka w lozku, to naciaga to sobie na twarz i czeka az z niej to sciagne i powiem "a-kuku". Ona czekajac na to wierci nozkami z radosci i piszczy.:-D:-D:-D:-D

reklama
A moja Milka ciagle chce sie bawic w "a-kuku". Jak jest czyms przykryta np. kocykiem w wozku lub kolderka w lozku, to naciaga to sobie na twarz i czeka az z niej to sciagne i powiem "a-kuku". Ona czekajac na to wierci nozkami z radosci i piszczy.:-D:-D:-D:-D

U nas bardzo podobnie...rano jak widzi, ze sie już obudzimy, to zaciąga kołdrę i czeka a za chwilę sam sie odkrywa i sie śmieje i znowu zaciąga:-D:-D:-D, po chwili odkrywa i sie śmieje....:-D:-D:-Da jak my go często pytamy "gdzie jest Filipek"to on w chichot i zakrywa sie pieluszką albo czymkolwiek i sie odkrywa a my wtedy "a kuku"a on w śmiech...i tak ciągle by chciał..ale ileż można:sorry2::sorry2::sorry2:

Akuku LAila tez lubi, ale Kosi kosi lapki jej w ogole nie podchodzi, owszem usmiechnie sie, ale jak ja biore za roczki zeby razem poklaskac to sie wyrywa...:szok:

pytalam Was o to wstawanie bo od wczoraj Laila wlasnie tak cios kombinuje, kleka, lapie sie za cos jedna raczka i tak sobie "kolankuje" i tylko przy mnie sie opiera oboma raczkami i wstaje (cos jak Milenka staniem to nie mozna nazwac, tylko raczem takich sklonem w wyprostowanymi raczkami i mniej wiecej nozkami;-)) a siedzi tez tak jak Milenka to jakby "polsiad"

dzis tak wlasnie cwiczyla kolankowanie opierajac sie o wszystko mozliwe w mieszkaniu a jak jej nie wyszlo strasznie sie denerwowala i plakala....w ogole dzis nerwowa byla bardzo a ja nie wiem czemu:confused:

Kuba wstał na nóżki przy kanapie.Podciągnoł się z pozycji na czworaka i wstał.(po to tylko,by poklepać w klawiaturę,która tam leżała,hi,hi,hi.)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry