• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Uczyłam dzis Kube pokazywać,"ale dobre" klepiąc się po brzuszku,a on za każdym razem radośnie bił mi brawo.W koncu załapał i klepie sie po udzie.Jutro poćwiczymy dalej...A ile radochy przy tym miał...:-D:-D:-D

Uczyłam dzis Kube pokazywać,"ale dobre" klepiąc się po brzuszku,a on za każdym razem radośnie bił mi brawo.W koncu załapał i klepie sie po udzie.Jutro poćwiczymy dalej...A ile radochy przy tym miał...:-D:-D:-D
Oli też najczęściej klepie się po udzie, czasem trafi w brzuch, ale jednak w udo częsciej się klepie :-D

Oczywiście gratulacje dla maluchów zdobywających nowych umiejętności.

Oli też się dziś czegoś nauczyła. Zawsze po jedzeniu, kiedy jest pusta miseczka, mówię do niej "nie ma". I dziś powtórzyła po mnie pytająco: "E ma?"

I ode mnie tez.
Konrad w kocu zaczal robic papa w sposob kontrolowany.Dzieciki jak ida do szkoly,to sie strasznie ciesza,ze im kondzio macha:-).I tylkiem tez rusza jak mowie:"hopsia,hopsia",ale to juz okolo 1,5 miesiaca;-)

Ale dzieci sie szybko ucza :tak: Jenni przez HOPA HOPA zajazyla ze mozna sie przemieszczac lub slizgac jak kto chce na pupie tak ze nici z raczkowania Jenni poprostu bedzie sie przemiszczac w taki sposob tak moj maz za niemowlecia :-D pokims to musiala miec:tak:

reklama
Gratulujemy, wszystkim dzieciom zdobywania nowych umiejętności. :tak:
Lenka ostatnio zakumała "cześć" i podaje rękę, "piątka" i klepie w rękę i "papa" ale to czasami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry