• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Zapomniałam sie pochwalić, ze moje dziecko zaczęło mówić świadomie mama :tak::tak: Od trzech dni jak coś chce ode mnie, albo mnie widzi to woła mama...

A i umie pokazać jak mocno kocha mamę, mówię mu "jak kochasz mamusie" a on rączki na szyje mi kładzie i dotyka policzkiem do mojego i tak fajnie sie mizia i mówi "ach, ach" tak go nauczyłam..:-D;-)

reklama
Brawo dla raczkującego dzieciaczka Agusi !!! :-):-):-)
Kasiad Zosia ma teraz taki apetyt że ja nie nadążam z przygotowanie jedzenia,:szok: bardzo lubi tą bananową humane i teraz je 2 razy więcej niż jadła, widcznie miała jakieś problemyy z brzuszkiem lub przestało jej smakować bebiko2
....żebym tylko jej odchudzać nie musiała :-D

Wielkie brawa dla lutowych zdolniachów!!! :tak:
Takie 9-10-miesięczne dzieci są cudowne! Aż mi żal, że z tego fajnego okresu niedługo wyrosną... uwielbiam patrzeć jak Milenka biega na czworakach raz w moją stronę, raz do taty, zaśmiewając się tak, aż dostaje czkawkę od tego śmiechu :-D

Ostatnio odkryłam, że kojarzy sporo przedmiotów z ich nazwami, jak pytam "gdzie jest lala, albo piłka, albo misio itd" to od razu biegnie w ich stronę i przytula lalę albo misia... słodki widok :-)
No i ostatnio juz non stop puszcza się i stoi sama dość pewnie, ale na zrobienie pierwszego kroczku jeszcze sie nie odważyła.

moja tez dzisiaj sie pusciła w łozeczku tylko ,ze całe szczescie Endriu koło niej siedział i włozył reke do łózeczka bo zaliczyłaby :baffled:(nawet nie glebe) szczebeli na twarzy:-(:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry