• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

A Kuba ciągle dziś i wczoraj mówił rury,rury.A na kaczki w parku i swoje do kapieli mówi muuuu.:-D:-D:-D:-DCoś mu się z krową pomyliło.
Poza tym ślicznie nauczył się popychać samochodziki,by same jechały i rzucać piłkę do nas.

reklama
to martyna na wszystko mowi ostatnio ko-ko, ko-ko jak kura. a jaka smieszna mine robi wtedy:-D ale dzis wpadlismy na pomysl ze moze ona do mnie tak mowi bo szymek non stop mowi do mnie "kot" wiec moze mysli ze tak mam na imie:-D

i jeszcze zauwa "dzidzia" jak oglada elmo i sezamki i dziecko zobaczy i susia (do zuzi, coreczki naszej niani). i tata bezapelacyjnie. a mama tylko wtedy jak chce cos wymusic:nerd:

A Oliwka mi zaczęła wchodzić na wysokości nałogowo. Kurcze, teraz muszę bardziej na nią uważać. Wczoraj właziła cały dzień na leżaczek i sobie na nim stawała nogami a dziś się wdrapuje bez przerwy na krzesłko do karmienia i siada na nie, tylko odwrotnie, twarzą w stronę oparcia :baffled::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry