• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
GRATULUJEMY KONDZIOWI :-) JULECZCE :tak:OLIWCE:-) i Emilce:-D nowých umiejetnosci!!!!

Ze slow LAili najleoiej wychodzi NIE!:-p;-)MAMA mowi jak jest w trwodze i albo MAM albo AMA a jak juz w wielkiej trwodze to MAMA:-D;-)

U nas podobnie jak u susu - przede wszystkim NIE (czyżby ujawniał się jej niepokorny charakterek?) MA-MA-MA jak zniknę jej z pola widzenia.
Dzisiaj puszczałam jej filmiki edukacyjne ("co to za zwierzątko", "gdzie jest nosek", "co to za dźwięk" i bardzo jej się podobało. A jak pokazywane były zwierzątka które ma jako pluszaki to od razu szukała ich wzrokiem wśród zabawek. No i ładnie już pokazuje gdzie jest oczko, buzia, nosek, uszko :happy:

cos z tymi charakterkami musi byc Joasiek...;-) ja sie zawsze smieje bo nie wazne o co zapytam LAila krotko i rzeczowo mowi NIE:-p

ale fajnie ze Milenka juz pokazuje oczka uszka itd!

A Oli pokazuje ładnie oko, nosek i ucho, ale jak chcę ją nauczyć, żeby pokazała buzię, to daje buzi. Kiedyś już pokazywała, ale jak się nauczyła dawać buziaki, to pokazywanie się skończyło :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry