Koralikowa
Fanka BB :)
hej
ja u siorki spedzilam dzionek,teraz juz w domku )
)
Samotna sobota przede mna,nic nowego...
a tv nic nie ma...jak zwykklee....
nadrabiam dwa dni,,,to sie naodpisuje...
vici i jak pomalowane??? jaki kolor wybralas??? chwal sie tu...
agkrk jak dziadek???
mamuska ja wolne,,i mowilam ze pospie do 10,ale budze sie kolo 7-8..masakra,a jak dluzej spie,to jestem wymemlana jakas i nie moge wejsc na obroty...
vici kochana ty nie strasz ze az tyle bedzie prania,chociaz ja juz widze ze 5 u siebie,,kiedy ja nadrobie to ja nie wiem..ja po 1wszym ruszam juz na maksa ze wszystkim dopiero...
tiluchna co do karmienia ja tez max 6m-cy,,chyba ze wczesniej nie bede miala juz samoistnie,,bo z mlodym to uuu 2 tyg sie meczylam,aby zasuszyc...masakra tyle tego mialam.....aaaa iii ja tez znad morza mam kolo siebie 3 nadmorkie w zasiegu 15km..
 mam kolo siebie 3 nadmorkie w zasiegu 15km..
szyszunia o ja pierdziu,,to juz grudniowka rozpakowana...na pewno wsio dobrze,bo juz ktory tydz,juz dzieci prawie,,prawie donoszone...
mamusia moje placki to sa z dziecinstwa,,uwielbiam jeee..ziemniaczane z sosem pieczarkowym,mmmmm pychotaaa.....teraz zes mi przypomniala,,chyba jutro machne...
agkrk to mi tak samo twardnieje,jak myje podloge i wiele innych rzeczy,,,wiec teraz biore miotłe,,szmate zawijam na miotłe i myje podlogi na stojaco....
mamaktosia,,no i super,,a dzidziol super ze wsio ok..i widzialas wszystko i sie udalo...
mb no oczadzialas,,monitor lizzeee ..ale ciacho wyglada,,,no wysmienicie,,,,
..ale ciacho wyglada,,,no wysmienicie,,,,
dawaj jakis przepis....

ja u siorki spedzilam dzionek,teraz juz w domku
Samotna sobota przede mna,nic nowego...
a tv nic nie ma...jak zwykklee....
nadrabiam dwa dni,,,to sie naodpisuje...
vici i jak pomalowane??? jaki kolor wybralas??? chwal sie tu...
agkrk jak dziadek???
mamuska ja wolne,,i mowilam ze pospie do 10,ale budze sie kolo 7-8..masakra,a jak dluzej spie,to jestem wymemlana jakas i nie moge wejsc na obroty...
vici kochana ty nie strasz ze az tyle bedzie prania,chociaz ja juz widze ze 5 u siebie,,kiedy ja nadrobie to ja nie wiem..ja po 1wszym ruszam juz na maksa ze wszystkim dopiero...
tiluchna co do karmienia ja tez max 6m-cy,,chyba ze wczesniej nie bede miala juz samoistnie,,bo z mlodym to uuu 2 tyg sie meczylam,aby zasuszyc...masakra tyle tego mialam.....aaaa iii ja tez znad morza
szyszunia o ja pierdziu,,to juz grudniowka rozpakowana...na pewno wsio dobrze,bo juz ktory tydz,juz dzieci prawie,,prawie donoszone...
mamusia moje placki to sa z dziecinstwa,,uwielbiam jeee..ziemniaczane z sosem pieczarkowym,mmmmm pychotaaa.....teraz zes mi przypomniala,,chyba jutro machne...
agkrk to mi tak samo twardnieje,jak myje podloge i wiele innych rzeczy,,,wiec teraz biore miotłe,,szmate zawijam na miotłe i myje podlogi na stojaco....
mamaktosia,,no i super,,a dzidziol super ze wsio ok..i widzialas wszystko i sie udalo...
mb no oczadzialas,,monitor lizzeee
 ..ale ciacho wyglada,,,no wysmienicie,,,,
..ale ciacho wyglada,,,no wysmienicie,,,,dawaj jakis przepis....

i tego powinni sie teraz u Ciebie trzymac
 i tego powinni sie teraz u Ciebie trzymac masochistka ze mnie
 masochistka ze mnie

piękną pogodę na dziś zapowiadają więc trzeba wybrać się na spacer dłuższy jeśli kręgosłup dopisze oczywiście..
 piękną pogodę na dziś zapowiadają więc trzeba wybrać się na spacer dłuższy jeśli kręgosłup dopisze oczywiście..