angelika1609
Fanka BB :)
Ag-Krk 89 super że z dziadkiem wszystko, zreszta nie mogłoby być inaczej ;-)
Ja dzisiaj aktywnie dzien spedzilam rano pojechalismy z mezem do domu on zamontowal ten moj prezent
a ja ladnie posprzatalam bo caly czas sie kurzy jak sie jeszcze tu wierci tam rozpakowuje, do tego pochowalam do szafy kolejna porcje ciuszkow. Mąż stwierdzil ze przeznaczylam wieksza czesc szafy na rzeczy małego hehe :-)
Poźniej pojechałam kupić odkurzacz, kosz na pranie, chlebak itp. tak mi sie wydaje ze wlasciwie juz wszystko mamy.. pewnie w trakcie sie okaze ze tu tego brakuje tu tego
poza tym w tak piekny i sloneczny dzien moj maluszek byl baardzo aktywny, ale ja uwielbiam jego aktywnosc - teraz jak mam ne zdjeciu jego buzke i juz wyglada jak niemowlaczek to juz bym tak bardzo chciala go miec przy sobie.. mm ;-)
Ja dzisiaj aktywnie dzien spedzilam rano pojechalismy z mezem do domu on zamontowal ten moj prezent
Poźniej pojechałam kupić odkurzacz, kosz na pranie, chlebak itp. tak mi sie wydaje ze wlasciwie juz wszystko mamy.. pewnie w trakcie sie okaze ze tu tego brakuje tu tego
oby tak dalej!:-)
zebrac sie jakos nie moge ale chyba zarty sie powoli koncza
Co do oczu to widzialam,ze piszecie o soli fizjologicznej do przemywania ,dobzre rozumiem? Kurczaki ja 7 lat temu przemywalam woda przegotowana i bylo dobrze...
, jakoś tak dziwnie mi to szło... Nigdy nie lezalam w szpitalu a tu takie pakowanie... Dołoże tylko zamówione z gemini rzeczy i będę ready:-)

na dodatek zjadłam 2 kromki (teraz!) z masłem orzechowym... ech zbędne kilogramki