reklama

Mamuśki wracają do pracy

znam ten bol. odkad ja wrocilam do pracy to szymek 4 razy w tygodni ja kapie i usypia (bo mnie nie ma w domu) i potem mi przykro bo ona nad ranem jak ja do siebie bierzemy czasem to przytula sie do szymka a nie do mnie :-(
A u nas najwięcej rzecy przy Kubie ja robię,a on i tak przytula sie częściej w nocy do męża.No chyba,że jest głodny,to do mnie,albo coś mu dolega.

reklama
Ja właśnie podjęłam decyzje że muszę zmianić pracę, w tej już się nic dobrego nie wydarzy :no:, a jeszcze zadzwonił do mnie znajomy i pyta czy chciałabym zmienić pracę bo może coś będzie miał a pamięta że kiedyś mówiłam że jest ciężko (bo co jakiś czas ten kryzys w pracy powraca) więc może się uda, przynajmniej baaardzo bym chciała. Już mam wielkiego lenia jak wstaję, już mnie się nie chce iść i siadać przy biurku, ogólnie wielki dóóół :no::no:. Trzymajcie kciuki. PLIZ!:tak:

Ja właśnie podjęłam decyzje że muszę zmianić pracę, w tej już się nic dobrego nie wydarzy :no:, a jeszcze zadzwonił do mnie znajomy i pyta czy chciałabym zmienić pracę bo może coś będzie miał a pamięta że kiedyś mówiłam że jest ciężko (bo co jakiś czas ten kryzys w pracy powraca) więc może się uda, przynajmniej baaardzo bym chciała. Już mam wielkiego lenia jak wstaję, już mnie się nie chce iść i siadać przy biurku, ogólnie wielki dóóół :no::no:. Trzymajcie kciuki. PLIZ!:tak:

Trzymam kciuki! :tak: Powodzenia:-)

Oby sie udało Lenulka a tak w ogóle to jak Wy sobie dajecie rade z tym wszystkim? Praca, dom, dziecko, przy Zosi mam tle pracy że czasem nie mam jak wejsc na forum a co dopiero praca...moze to moje niezorganizowanie?
Kto u Was sprzata, gotuje, pierze? Czy chodzicie spać o 2 w nocy?Podziwiam Was

Oby sie udało Lenulka a tak w ogóle to jak Wy sobie dajecie rade z tym wszystkim? Praca, dom, dziecko, przy Zosi mam tle pracy że czasem nie mam jak wejsc na forum a co dopiero praca...moze to moje niezorganizowanie?

Oliwieczka jakoś trzeba dawać sobie radę:tak:
U mnie pranie i sprzątanie jest w sobotę, a gotuję ak wrócę z pracy, raczej szybkie obiadki jednodaniowe, w tym czasie Tomek zajmuje się Małgosią. Czasem obiad u teściów, a czasem Tomek coś wymyśli :tak:

reklama
Trzymam kciuki! :tak: Powodzenia:-)

trzymamy z całych sił !!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

kciuki zaciśnięte:tak:

trzymamy z calych sil:)

dzięki dziewczyny, teraz musi się udać :-D:tak::-)
A jak sobie dajemy radę hmmm, poprostu jak mus to mus. Czasami mama coś ugotuje, czasami ja coś wieczorem albo po pracy "Pomysł na..." i do przodu. w weekend sprzątanie, zakupy, pranie wieczorem prasowanie koszul do pracy na cały tydzień i od poniedziałku do pracy. w tygodniu po pracy szybki obiad i zabawa z Lenulą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry