reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

reklama
Kati83, to jest właśnie to co napisałam Mrsmoon a i bez gwarancji czy się z tym czasie zmieści :no: Ja się do Gdańska wykosztowałam na autostradę - uważam że za ok. 100 km 17 zł z groszami to zdzierstwo no ale dla wygody Młodej ( pustki mają ) więc raz mi wyszło 6 h z dwoma postojami, a z powrotem nawet 5 h z jednym, a droga do Wisły to cały czas dwupasmówka - z północy od Grudziądza do Sierpca lokalne, a do Płońska dwucyfrówka. :confused:
Ale... jeśli się zdecyduję wybrać do Ustronia na wiosnę to napewno rzucę hasło nawet na kameralne spotkanie - jak teraz z Blusią i Adą ( anioł nie Dziecko :tak: ) połaziłyśmy po Oliwie.

Ostatnia edycja:
kurcze, ja 18 mam chrzest Marysi:( A może jakaś sobota?
Forever, mrsmoon jak będziecie w Ustroniu czy Wiśle to koniecznie dajcie znać! Ja mam tam bliziutko:)

trasia jak się uda to ja koniec września początek października do Wisły się wybieram, wiec moze i nam sie uda spotkać..

teraz na Kraków się wybieram, ale coś czuje, ze do skutku to nie dojdzie, w poniedziałek i wtorek Warszawa z młodym do lekarza..

trasia jak się uda to ja koniec września początek października do Wisły się wybieram, wiec moze i nam sie uda spotkać..

teraz na Kraków się wybieram, ale coś czuje, ze do skutku to nie dojdzie, w poniedziałek i wtorek Warszawa z młodym do lekarza..

Gdzie się wybieracie? Ja mobilna jestem, więc jeśli się nam uda zsynchronizować kalendarze to możemy się spotkać. :-)

Forever , Mrsmooon jak będę mieć czas to chętnie sie spotkam :-)
Traschka, Asinka kurcze teraz sobota i następna na urodziny idziemy chyba ze 24 - sobota mi pasuje :-)
A jeśli chodzi o beskid sląski to my sie wybieramy gdzieś w okolicach 10-20 października na tydzień jeszcze dokładnie miejsce nie określone, ale mój ukochany beskid śląski na pewno :-)

reklama
podbijam wątek:)
Mowa o najbliższej niedzieli, 9 października. Rozumiem, że wciąż mówimy o Pszczynie. Jeśli będzie pogoda to proponuję miły spacer po parku. Jeśli nie będzie pogody, to chyba nici ze spotkania, bo nie widzę nas wszystkich z maluchami w kawiarni:) No chyba, że tak, jak uważacie!

Chętne póki co:
trasia (czyli ja:)
kati
Asinka

kto jeszcze dołączy?? Będzie fajnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry