Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hi hi hi
ale Ania jest moderatorką, to w sumie jakby też w pracy.;-);-);-) :-):-)
czyli byla dzis w dwóch parcach!! ;-);-) I to się nazywa człowiek pracujący!![]()

no tak zapomniałam wybacz Aniuu was dalej wiosenna pogoda no to idź na ten "szpacer"ide na "szpacer" :*****
poszłam przebrać kupsko i m zgoniłam z wyrka i ja sobie wskoczyłam lulku 

no co ty serio??Tikanis - była z Kubusiem u lekarza, i mały dostał jakis lek na te trudności z zasypianiem i na czeste pobudki. Kubus przespał dzisiejszą nockę !!! Spał od 21:00 do 5:00).

jestem naprawdę bardzo ciekawa co powiedział lekarz, jak to zdiagnozował..no i czy te leki musi zawsze brać :-(no tak, przecież to twój sekret, który już i tak wszystkie znamykropelki kochane kropelki![]()

:-):-)k.r.o.p.e.l.k.iale tak poważnie moje dziecko wstało dzisiaj o 5 i leżało i gadało po ciemku, mówię nie wstaje dostał butle i przed 6 usną i spał do 8 od 18-30;-)

to tak jak u mnie, a ja przecież nie karmię piersią już ponad 2,5 miesiącaa ja nadal nie mam @z jednej strony fajnie...ale z drugiej strony dobrze byłoby wiedzieć co i jak
![]()

więc gdzie ta @?....
ja też.. mam przepisane jakieś Yaz, ale muszę poczekać na pierwszą @, a do tej pory na ryzykantano widzisz...a ja od końca października przestałam brać tabsy...

a kto ci tak mówi? teściowa?wiec nie chcę jej dodatkowo rozpychac "bo dziecko musi codziennie zjeść obiadek"/"bo tak trzeba". .

I jeszcze ten egzamin robi mi z nerwów sieczkę 
Wyszłam z siebie (bo chwilę wcześniej ubrał ją w to body-świeże, które mu dałam), wiecie jak to jest ze spieraniem tego czerwonego gó... 

Stare ale jareRoxy i ja jesteśmy z tego samego rocznika. Stare dupy z nas.

i młode duchem kochana,nie łam się;-):-)Żee cooooeee tam! u Ciebie i z tyłu i z przodu i w głowie liceum![]()
;-)
dziękuje kochana....w głowie może aż tak nie,chociaż ostatnio się uwsteczniam
;-)No ta świadomość to już chyba nigdy mnie nie opuści...a szkodaa ja nie czuje tych Iatek na karku aIe swiadomosć jest.Dziękuje za miłe słowa z samego ranka.![]()

Co do babć to moje już obie nie żyją:-( Ale mama mojej mamy...tak chciała mieć prawnuczkeroxy - i tak trzymać, ja też staram się nie zdziadzieć ;-) piatka
Piątka....:-);-)
monika1977- wiesz co ja tez mam kochana babcię , na całe szczeście jeszcze zyje i Maja tez jest jej oczkiem w głowie :-)
ja byłam jej oczkiem w głowie....że zanim umarła kupiła wielką lalke dla mojej córki....zawsze była przekonana że będe miała córke
No i teraz Naduśka ją ma
Jakoś tak mi się smutno zrobiło:-(teraz byś juz dała,ale spoko...mózgownica na poziomie 25 latki...i mam nadzieję ze szybko nie przejdzie![]()

Ja też myślałam że jesteś młodsza

:-)

ubustwiałam ich muzyke,i nawet ubiorem to podkreślałam
Do tej pory czasem lubie posłuchać.
ostatnio na tapecie Fasolki i wszelaka muzyka dla dzieci,włączając do tego gummy beara(nie wiem czy dobrze napisałam
)
wróci,pobiega i będzie git
:-)

ale zostałam wyśmiana...taka jej uroda
Niby mnie pocieszyła...ale po kim Ona to ma

My już po lekarzu....moja mała to istny szogun...lekarka była w szoku jaka ona żywa i jaki ma temperament
Moje dziecko zerwało plakat ze sciany w przychodni...ciężko było ją utrzymać w jednym miejscu
Zadałam pytanie czy to aby nie ADHDale zostałam wyśmiana...taka jej uroda
![]()
Niby mnie pocieszyła...ale po kim Ona to ma
![]()

boże dobrze że dziś piątek. 

.), bo jutro mamy gości. ech.