Hej
Ja tylko na chwilke, bo dawno sie nie odzywalam. K zaraz wroci z pracy, wiec musze jakis obiad zaserwowac - dzisiaj mam lenia wiec bedzie tortilla z kurczakiem. Mam taka marynate z Nando i sos czosnkowy tez z Nando wiec do kuraka bedzie git.

M0205 - to fajnie ze juz Nele mozesz dac do przedzszkola - zawsze to chwile odetchniesz. Moja sasiadka z gory zaprowadza swoja coreczke do tego przedszkola kolo ciebie The Rainbow. Nic nie placi, a jest zadowolona. Dzieci to w sumie mieszanka, ale jest blisko i mala lubi tam chodzic. I tez wiem, ze super jest w St Warburga's Catholic School w Saltaire. Ta Ci moge polecic, bo bylam tam pare razy na wolontariacie i dzieci same angielskie, pare tez polskich jest, a szkola jedna z lepszych w West Yorkshire.
Graziul - musze wyprobowac ta knajpke. Ja ostatnio ciagle w Lister Parku sie kawkuje. Bardzo lubie jak w lecie jest otwarty ten Coffee Shop bo moge sie zrelaksowac na spacerku. ;-)
Doris - moje godziny pracy idealnie nam pasuja, ale to dlatego, ze zmienilam je calkowicie przed powrotem. Wczesniej pracowalam normlanie, w godzinach otwarcia oddzialu. A patrzylas sobie za praca na stronie job centre? Tam zawsze jest sporo ogloszen. Ja moja mam wlasnie z job centre. a jaka w ogole praca Cie interesuje, to popytam wsrod znajomych?
Wredotka - ciesz sie wolnoscia i odpoczywaj, bo jak maluszek wyjdzie, to wiele sie zmieni.

;-)
Dobra lece smazyc kurczaka. papatki i milego weekendu!