Ale Fanti nic nie pisala o wit.A tylko o roznych rodzajach wit.b. wit.a nie mozna,to jest ta co w watrobce
A to nam nie można wątróbki??

Nigdy o czymś takim nie słyszałam...
Cocosh ja jestem zdziwiona radą gina który na moje pytanie czy mogę brać magnez bo twardnieje mi brzuch i drętwieje mi jedna ręka i jedna noga odpowiedział, że w sumie na drętwienie to on nie pomoże, bo to ucisk dziecka na kręgosłup jest winien, a magnez jak nie jest to twardnienie zbyt kłopotliwe to też lepiej nie przyjmować.. a jeśli już to żeby zwrócić uwagę, by był bez wit B bo ona powoduje.... (i tu dziura w mojej pamięci

)
Tak też napisałam jak ktoś wspomniał o magnezie a tu dziewczyny piszą, że można.. sprawdzam skład witamin dla ciężarnych w 2 trymestrze a tu w składzie wit B. Jakoś o witaminach nigdy nie myślałam że mogą w normalnej ilości będąc w diecie szkodzić.. nie mówię tu o przedawkowaniu.. Teraz to co podałaś o wit A nieco mnie przeraża..
Barbra super wieści.. Oby Grzesiu dobrze się rozwijał
Dość duże te wasze dzieciaczki.. wszystkie piszecie ok 400 ponad 400 g a mój Bronek 265g a lek mówił że taki duży chłopak i wiek na więcej niż faktyczne tygodnie podawał na tej podstawie.. hmm.. W poniedziałek mam wizytę u swojej gin to zobaczymy co ona mi powie na ten temat.. Jak nie zapomnę to zapytam się o te witaminy.
Izik chyba to taki urok ciąży.. ja całe dnie do południa pracuję w domu jak automat.. pranie, gotowanie, sprzątanie, dziecko do szkoły ale jak tylko zjemy obiad to padam na pysk.. nic na oczy nie widzę i momentalnie zasypiam..