Witajcie Marcóweczki z ranka...wy juz tyle naskrobałyście, że jest więcej niż przez cały weekend
Ja po śniadanku i też ogladałam TVN o tym porodzie

Krew zalewa człowieka jak słyszy się takie rzeczy :-( a na 2ce będzie o lekkim porodzie albo już było

bo zaoglądałam się o kremech przeciwzmarszczkowych pod oczy na TVN
Czarnuszka co do snów to mi cały czas śni się mój były

Mąż o tym nie wie:-) wqrwial by się -zazdrośnik jeden :-) a on od kiedy jestem w ciąży non stop nawiedza mnie w snach...i nie widzialam go 3 lata i tak przez te sny kusi mnie zadzownic lub cus...no ale to tylko sen:-)
Marela ty to wytrzymała jesteś...tyle trzymac taką radosną tajemnicę
Młoda Mamuśka ja tez mam legginsy ciążowe i myłsłam ze to ich taki urok-krok przy kolanach

Ale kupilam sobie 5tkę bo jestem wysoka a 4ki nie było a tylko rozmiarem brzusia się różniły wiec kupilam ale ten krok mnie dobija!! ALe po tygoniu mam w kroku 3 dziurki na szwach

Qrwa nie dość ze 30 zł kosztowały to prują się niemiłosiernie...moze przez ten krok w kolanach
MoniSka o prawie/przywileju kobiet w ciąży do "utrudnionego" wyrzucenia z mieszkania słyszałam ale chyba tylko za garnicą tego przestrzegają ..Polacy niestetsy nie mają skrupułów i nie patrzą kobieta w ciąży czy nie..na ulicę:-( Dowiedz się u koleżanki

A co do mieszkanka..wiesz cena kusi ale mniej pod uwagę że bedziesz miala dziecko i teraz nawet na hol wyjsc do łazienki to urudnione bedzie..a i umyć dzidzię ..musicie to przemyśleć