reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

byś musiałą dokładnie sprawdzić najlepiej w jakims biurze nieruchomości ale moi znajomi nie mogli sie swoich lokatorów pozbyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (sorki za wyrażenie) bo najpier mieli jedno dziecko potem drugie i tak się kupe czasu ciągnęło aż sami się wyrprowadzili

aha, dzieki.
w takim razie zapytam znajomą z biura nieruchomosci jak to jest.
Bo jezeli tak moze byc, ze nie beda chcieli wynajac nam mieszkania, bo jestem w ciazy, to bede musiala ukrywac ciąże..

reklama
Rybka całusy dla córci:-):-)
Tymczasem ja spadam, dziecko do zabawy mnie woła, potem ogarnąć dom i na zakupki jakieś iść trzeba.
A poza tym już mi nie wygodnie się siedzi
Wpadnę później:-)

Jak człowiek na takie pielęgniarki trafia to nic dziwnego,że ma strach w oczach na myśl o szpitalu!:wściekła/y:
Co by daleko nie szukać-moja przyszła(niestety)bratowa jest pielęgniarka a jak miałam ostre zapalenie pęcherza(sikałam krwią) i pytałam ją co to może być...to ona mnie zapytała czy mam okres...buahahahah:tak:

Jak człowiek na takie pielęgniarki trafia to nic dziwnego,że ma strach w oczach na myśl o szpitalu!:wściekła/y:
Co by daleko nie szukać-moja przyszła(niestety)bratowa jest pielęgniarka a jak miałam ostre zapalenie pęcherza(sikałam krwią) i pytałam ją co to może być...to ona mnie zapytała czy mam okres...buahahahah:tak:

czasami ludzie walna takie glupie pytanie, bez wczesniejszego zastanowienia :-D
no ale dobra bratowa :-D

witajcie
uf nadrobiłam:)
co do pielęgniarek, mój dwukrotny pobyt w szpitalu będzie moim największym koszmarem poprostu czasem jak sobie przypomnę to normalnie w depresję można popaść, pielęgniarki olewają pacjentki, dziewczyna w nocy dostała krwotoku, myślicie, że po pierwsze mogła znaleźć pielęgniarkę, lekarza, a w życiu, same musialyśmy podawać jej basen, koszmar, a nie wspomnę o tekstach jakie leciały, raz pielęgniarka na to,że w ogóle się nie interesuje nie zagląda cały dzień na salę czy wszyscy żyją stwierdziła,że ona przecież też jest człowiekiem i ma prawo obejrzeć film i wypić kawę...na dyżurze oczywiście...oj ile ludzi tyle opowieści

co do mieszkań, Ja cieszę się,że mieszkamy z rodzicami w domku zupełnie inne życie, po pierwsze łatwiej po drugie fajniej będziemy mieli wielopokoleniową rodzinę, wiadomo czasem człowiek chce być sam, ale moi rodzice są ok., skoro mój mąż twierdzi tak dla obcych osób to chyba jest ok.

uciekam za chwilę na TVN będzie o czworaczkach co prawda mnie czekają bliźniaki,ale zawsze to jakiś przedsmak
pozdrawiam miłego dnia:-)

Witam
Po weekendzie to cieżko nadrobić zaległosci. Dobrze że co jakiś czas zaglądałam i podczytywałam, to dałam rade doczytać.
Ja jakaś śpiąca chodzę. Jak bym była pijana sie czuje. Jak szybko głowę odwróce, to mam wrażenie że zaraz odlecę - zemdleje, albo coś w tym stylu. Spać mi sie strasznie chce, a tu w pracy siedzę. mam nadzieję że uda mi sie wytrzymac do świąt. Wtedy to chyba już na miesiuąc idę odpocząć.

Co do porodu - nam na szkole rodzenie mówili że jak sie zaczął poród to nie musimy na izbę iść, tylko od razu na oddział. Tam robią badania i wywiad jednocześnie. A izbę może mąż w tym czasie "załatwić" albo późneij one papiery zaniosą... No ale dobrze jest podpytać w szpitalu w którym sie ma rodzić....

reklama
Witajcie Marcóweczki z ranka...wy juz tyle naskrobałyście, że jest więcej niż przez cały weekend :rofl2:
Ja po śniadanku i też ogladałam TVN o tym porodzie:eek: Krew zalewa człowieka jak słyszy się takie rzeczy :-( a na 2ce będzie o lekkim porodzie albo już było :sorry: bo zaoglądałam się o kremech przeciwzmarszczkowych pod oczy na TVN:tak:
Czarnuszka co do snów to mi cały czas śni się mój były:sorry:Mąż o tym nie wie:-) wqrwial by się -zazdrośnik jeden :-) a on od kiedy jestem w ciąży non stop nawiedza mnie w snach...i nie widzialam go 3 lata i tak przez te sny kusi mnie zadzownic lub cus...no ale to tylko sen:-)
Marela ty to wytrzymała jesteś...tyle trzymac taką radosną tajemnicę:-D
Młoda Mamuśka ja tez mam legginsy ciążowe i myłsłam ze to ich taki urok-krok przy kolanach:confused2:Ale kupilam sobie 5tkę bo jestem wysoka a 4ki nie było a tylko rozmiarem brzusia się różniły wiec kupilam ale ten krok mnie dobija!! ALe po tygoniu mam w kroku 3 dziurki na szwach:crazy: Qrwa nie dość ze 30 zł kosztowały to prują się niemiłosiernie...moze przez ten krok w kolanach:tak:
MoniSka o prawie/przywileju kobiet w ciąży do "utrudnionego" wyrzucenia z mieszkania słyszałam ale chyba tylko za garnicą tego przestrzegają ..Polacy niestetsy nie mają skrupułów i nie patrzą kobieta w ciąży czy nie..na ulicę:-( Dowiedz się u koleżanki:-D A co do mieszkanka..wiesz cena kusi ale mniej pod uwagę że bedziesz miala dziecko i teraz nawet na hol wyjsc do łazienki to urudnione bedzie..a i umyć dzidzię ..musicie to przemyśleć:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry