Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To ja nie wiem - czy tylko u mnie jest jakiś "pożądny" szpital.
Mnie zmieniały prześcieradła co chwilę. Jak nie poprosiłam io zmianę, a plamka krwi była, to ja dostałam zrypkę, czemu nei mówie - że jak można na zakrwawionym leżec...![]()
w pracy się jest w pracy 

ubaw po pachyja już po badaniu z glukozą...okropnie było. 2 razy oblał mnie zimny pot o zrobiło mi się słabo. czy nie mogliby zamiast tej glukozy dać do zjedzenia całej czekolady?
w drodze do domu musiałam już zjeść drożdżówkę, a po powrocie dorobiłam śniadaniem i......zwymiotowałam bleeee![]()
czekam teraz na paczke od rodziców ale coś czuję że przysnę.
Tak więc do później ;-)

ale co cukrzyce mam to mam

Mag007 teraz lezec i pocic się jak kurczak na rożnie heheNajważniejsze żeby temperature zbić!! Wiem jak to jest mieć mame pielęgniarke. Kurcze nie raz nas ratowała jak byłysmy małe hehe Buziaki i zdrowiej kobietko!!
Mag007 kuruj się kochana, najważniejsze że zobaczył Cię lekarz i teraz możesz być spokojniejsza. Kochane są te nasze mamy pielęgniarki, wiem coś o tym bo moja mama tez nią jest i bardzo często ratowała mnie z opresji dużo szybciej niż by to trwało normalnie.:-)
skacze koło mnie, rano zaniósł moje siki na posiew, odebrał L-4, zrobił śniadanie, posprzątał, no cud-miód normalnie

Ja jak leżałam w Zabrzu nie nazekałam na nic...jedynie na jedzenie hehe Opiekowały się, przychodziły zawsze uśmiechnięte, rozmawiały. Ale na nocce na 40 pacjentek była JEDNA pielęgniarka. Ja osobiście sobie tego nie wyobrażam. U nas były 3 na 10 pacjentów. I ta jedna dawała sobie świetnie rade ale dosłownie biegała cała noc. I takie są personalne realia naszych polskich szpitali. Niestety. 
ja 4 razy zemdlałamale co cukrzyce mam to mam
![]()