reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Są "pielęgniarki" i pielegniarki.Jedne mają wszystko gdzieś,i chcialyby by czlowiek tylko lezał i oddychał.Broń Boże o coś prosil.Bo przecież leci serial,albo przyszla kolezanka z innego oddziału na kawkę i ciastko wrrr.

Patinka a na jakim oddziale pracowałas?

reklama
Są "pielęgniarki" i pielegniarki.Jedne mają wszystko gdzieś,i chcialyby by czlowiek tylko lezał i oddychał.Broń Boże o coś prosil.Bo przecież leci serial,albo przyszla kolezanka z innego oddziału na kawkę i ciastko wrrr.

Patinka a na jakim oddziale pracowałas?

Ja pracowałam w Śląskim Centrum chorób Serca na Oddziale Intensywnej Opieki Kardiologicznej Dzieci. ;-)

dzien dobry:)))) dziwczyny ja tylko na moment teraz zeby sie pochwalic:)) wstalam dzisiaj o 5...a wlasciwie nie spalam cala noc..na 7 mialam egzamin na prawo jazdy i...ZDAŁAM!!:laugh2: widac i z duzym brzucholem tez mozna zdac, a co :cool2: JEZU JAK SIE CIESZE:) juz planuje sobie jak pojade na swiateczne zakupy autkiem w koncu a nie tramwajami:)))))

a poza tym nie odzywałam sie caly weekend bo robilismy remont pokoikow dla Julka i Kalinki, jestem normalnie z.a.d.o.w.o.l.o.n.a:)

p.s. mimo że tez mam problmey z nerkami i jakies ciagle skurcze mnie nekaja co jkis czas :cool:

dzien dobry:)))) dziwczyny ja tylko na moment teraz zeby sie pochwalic:)) wstalam dzisiaj o 5...a wlasciwie nie spalam cala noc..na 7 mialam egzamin na prawo jazdy i...ZDAŁAM!!:laugh2: widac i z duzym brzucholem tez mozna zdac, a co :cool2: JEZU JAK SIE CIESZE:) juz planuje sobie jak pojade na swiateczne zakupy autkiem w koncu a nie tramwajami:)))))

a poza tym nie odzywałam sie caly weekend bo robilismy remont pokoikow dla Julka i Kalinki, jestem normalnie z.a.d.o.w.o.l.o.n.a:)

p.s. mimo że tez mam problmey z nerkami i jakies ciagle skurcze mnie nekaja co jkis czas :cool:

gratulacje

adelina gratulacje, to nie lada wyczyn w naszym stanie jeszcze po egzaminach na prawko się tułać;-)
Mój M. zanosi dziś do pracy kolejne L4, troche mam wyrzuty sumienia, że przed świetami jeszcze ktos bedzie musial za mnie tyrać. Nie wiem czy to dobrze, że tak czuje czy nie, sama nie wiem...:eek:
Mam pytanie co do glukozy, wizyte u mojej gin mam po nowym roku i zastanawiam sie kiedy najlepiej to badanie wykonac, czy zaraz w 24 tyg. czy moge później np. przed sama wizytą?
Pozdrowionka i miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
Gratuluję zdanego prawka:-) Zazdroszcze ci - ja zdałam 9 lat temu i nieststy nie jestem praktykującym kierowcą a teraz się boję po warszawskich drogach jeżdzić z brzusiem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry