mcgosia83
Fanka BB :)
ja 4 razy zemdlałamale co cukrzyce mam to mam
a kiedy wyniki ???
wyniki jutro po 12stej ale chyba odbiore je 3ciego tuż przed wizytą u gina
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja 4 razy zemdlałamale co cukrzyce mam to mam
a kiedy wyniki ???
- o Boże!!!!!!!!!!!! a ja wczoraj slyszalam ze kobieta urodzila dziecko ponad 7 kilo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie grube ze masarka...i poem mowili ze bedzie wpisane do ksiegi rekordów Guinessa jak największy żyjący noworodek i ze poprzednio w 198* - ktoryms tam dziecko sie urodzilo ponad 20 kilo!!!!Słyszałyscie pewnie o tej kobiecie która urodziła dziecko na korytarzu i dziecko wypadło na podłoge.....Jak bym dorwała te pielegniareczki to ......nie bede sie wyrażac....szok normalnie!!

tylko ze umarło...( nie dziwie sie) wsumie od tego co 7 kg rodzice tez tacy ogroooomni ...ale te dziecko to gigant jakis ogrom jak niewiem co ......moj Sebulek mial chyba pol roku jak wazyl 7 kg- Mój mąz mial kiedys wyjazd ze straży OSP u nas na wsi do karetki ktora wylądowała w rowie...na szczescie tylko sie kipneła nie upadła calkiem tylko sie kiwała no i mieli ja wyciągac...a okazalo sie ze tam kobieta urodzila dzidzie w karetce.....tylko K mówil ze ja zna ze to taka patologia wiec sie nie dziwie ze nie dzwonila po karetke wczesniej tylko jak juz dziecko miedzy nogami czulaByły przypadki, że kobieta urodziła w domu, albo w karetce, bo ją tak nagle dopadło. I co wtedy, lekarz z pogotowia przeprowadza wywiad zamiast odbierać poród? Dla mnie to paranoja jakaś i taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca
Jak ja pojechałam do porodu, to najpierw mnie zbadali, a potem dopiero wypełniali papiery!

- O Boże!!!!!!!!!!! tępota 1 klasa heheeh!!!!!Jak człowiek na takie pielęgniarki trafia to nic dziwnego,że ma strach w oczach na myśl o szpitalu!
Co by daleko nie szukać-moja przyszła(niestety)bratowa jest pielęgniarka a jak miałam ostre zapalenie pęcherza(sikałam krwią) i pytałam ją co to może być...to ona mnie zapytała czy mam okres...buahahahah![]()

- o jej kochana to okropne!!!!.....ja tez tak sie koszmarnie czułam po glukozie, zadzwonilam do tesciowej zeby po mnie przyjechala...ale na szczescie wynik mam dobry!!ja już po badaniu z glukozą...okropnie było. 2 razy oblał mnie zimny pot o zrobiło mi się słabo. czy nie mogliby zamiast tej glukozy dać do zjedzenia całej czekolady?
w drodze do domu musiałam już zjeść drożdżówkę, a po powrocie dorobiłam śniadaniem i......zwymiotowałam bleeee![]()
czekam teraz na paczke od rodziców ale coś czuję że przysnę.
Tak więc do później ;-)
- leczyłam sie w tym szpitalu na Tachykardie jak bylam jeszcze mloda u Pni Doktor PrzybyszJa pracowałam w Śląskim Centrum chorób Serca na Oddziale Intensywnej Opieki Kardiologicznej Dzieci. ;-)

. Nie wiem może przesadzam ale jakoś tak strasznie się wkurzyłam.