reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Adelina gratulacje, prawko to świetna rzecz, ale starsznie rozleniwia, ja teraz często spotykam się z panami policjantami bo jeżdżę bez pasów i zawsze mnie zatrzymują

no program 8 plus nie zły, faktycznie moje bliźniaki to pikuś przy bliźniakach i sześcioraczkach czyli nie będzie tak źle

idę na mały spacerek, chodź trochę wieje, ale mam dużo chlebka po weekendzie a szkoda wyrzucić tak przynajmniej kaczki skorzystają

co do prokuratury cóż, w moim mieście ostatnio była sprawa molestowania dziecka, prokuratura umorzyła śledztwo dopiero jak się wzięła telewizja na nowo wszczęto postępowanie, prokuratora rejonowego zwolniono ze stamowiska ale dalej pracuje w tej samej prokuraturze, taki mamy kraj:no:

Przez ostatnie 2 miesiące wyniki morfologii miałam w normie. Mam nadzieję, że i teraz (robiłam tydzień temu a w środę wizyta- wyniki od razu idą do gin.) też będą dobre.
Poza tym będą wyniki nieobowiązkowych badać. Gin. zaproponowała np. HCV, anti- HIV. Penie nigdy bym takich badań nie robiła - bo po co , ale jak można za darmo- to czemu nie.:-)

Gratulacje:-D

wpadnij na słodkie marcóweczki bo ja tam juz 7 tydzień sama:-(

a ty póki co dieta czy insulina tez???

na słodkich już od trzech dni jestem, właśnie się tam o ciebie martwią, a narazie sama dieta, powoli się uczę jak reaguję na jedzenie;-)

hmm... no to moze piankowy kupic?
i jak sie wygniecie to wymienic? juz sama nie wiem .

właśnie przy Jaśku miałam piankowy i mi się rewelacyjnie sprawdził, więc chyba jednak pozostanę przy tej opcji i kupię taki sam.

moja morfologia teraz też poleciała po raz pierwszy od początku, teraz czuję się jak lekomanka tyle różności piję,mam nadzieję,że będzie lepiej, choć od paru lat walczę z niedokrwistością więc i tak jak na ciąże nie jest źle, trza jeść dużo wołowinki, wątróbki, ale ile można

Gratulacje:-D

na słodkich już od trzech dni jestem, właśnie się tam o ciebie martwią, a narazie sama dieta, powoli się uczę jak reaguję na jedzenie;-)

właśnie przy Jaśku miałam piankowy i mi się rewelacyjnie sprawdził, więc chyba jednak pozostanę przy tej opcji i kupię taki sam.

ja u nas na marcóweczkach założyłam słodkie marcóweczki czyli cukrzyca ciężarnych a na ogóle cukrzyce lece zajrzeć:tak:

Materacyk piankowy nie zawsze musi się wygniatać.Dobrze jest od czasu do czasu go obracać - ma wtedy możliwość " dojść do siebie" . Dobrze jeśli ma ok. 8 cm. grubości. Bardzo fajny materac ma firma Amy, super są też KTE ale troszkę droższe.

reklama
ja u nas na marcóweczkach założyłam słodkie marcóweczki czyli cukrzyca ciężarnych a na ogóle cukrzyce lece zajrzeć:tak:
to ja idę do nas zajrzeć;-)

Materacyk piankowy nie zawsze musi się wygniatać.Dobrze jest od czasu do czasu go obracać - ma wtedy możliwość " dojść do siebie" . Dobrze jeśli ma ok. 8 cm. grubości. Bardzo fajny materac ma firma Amy, super są też KTE ale troszkę droższe.
no to muszę poszukać i obadać jak to wyglada, powiem szczerze wcześniej mieliśmy cieńszy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry