reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej! Super, że zabawa się udała:) Ja ze swoim tez się tak bawię :)

My dzis pospaliśmy do 9:40 :) Hehe:) Jeszcze w piżamach jesteśmy :) Co do wczorajszego wieczoru Andrzejkowego to my siedzieliśmy w domku i ogladaliśmy Mam talent i ściągnięty z chomikuj,pl film, komedie świąteczną:) Milutko było :)
Teraz M obiera mi pomarańczę :)

komedia świąteczna to taki tytułu?? jak nie to podaj jaki tytul bo chetnie bym sobie obejrzała :)

Aha Patinka_1985 też chcę sobie kupić tą książkę, napisz mi kochana czy warto i jaki jest jej koszt, oczywiście jeśli możesz.

Wiesz co w książka jest w ogole śliczna. Ta oprawa i zdjęcia mmm Ja lubie jej przepisy. Mam już Nigelle ekspresową i jestem z niej zadowolona. Zrobiłam już parę rzeczy i wyszly nawet fajnie. Tutaj ma ciekawe pomysły na indyka a ja akurat bede robić na 1 dzien świąt. No i ciasteczka też są różne fajne pomysły. Polecam!!:) warto. Cena owszem 89 zl ale myśle że warto. Ja lubie szybko gotować. Nie lubie stać przy garach a ona ma takie właśnie przepisy.

a propos nigeli to ja znalazłam dwie stronki
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ekspresowo
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ucztuje

ale jeszcze nie testowałam zadnych przepisow

dzien dobry:)))) dziwczyny ja tylko na moment teraz zeby sie pochwalic:)) wstalam dzisiaj o 5...a wlasciwie nie spalam cala noc..na 7 mialam egzamin na prawo jazdy i...ZDAŁAM!!:laugh2: widac i z duzym brzucholem tez mozna zdac, a co :cool2: JEZU JAK SIE CIESZE:)

Mam pytanie co do glukozy, wizyte u mojej gin mam po nowym roku i zastanawiam sie kiedy najlepiej to badanie wykonac, czy zaraz w 24 tyg. czy moge później np. przed sama wizytą?
Pozdrowionka i miłego dnia Wam życzę:-)
Ja mam skierowanie na glukozę i też musze zrobic... jednak nie za bardzo mi się chce teraz;-):-D Wyniki z glukozy mam miec na następną wizytę, którą mam 22grudnia więc pójde na glukozę w połowię grudnia;-)Wynik będzie świeższy;-):-D Chyba można później.. mi nic nie mówili, żeby natychmiast robic;-)

Poszperałam po necie i już mam pomysł na obiadek: Wielkie Żarcie - Przepis - Lazania z pieczarkami i mięsem- SPRAWDZONA mam grzyby zamrożone wiec w koncu je wykorzystam :-) ide wytargać M z łożka hehe
Buziaki i miłego dnia Brzuchatki!! :-)
Ja właśnie wszamałam:-D Ten przepis na lazanię mmm pysznie wygląda:tak: Jak zrobisz i będzie dobra to powiedz

komedia świąteczna to taki tytułu?? jak nie to podaj jaki tytul bo chetnie bym sobie obejrzała :)
a propos nigeli to ja znalazłam dwie stronki
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ekspresowo
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ucztuje

ale jeszcze nie testowałam zadnych przepisow
Tytuły filmów, które ogladaliśmy z M (świąteczne):

"12 wieczorów wigilijnych - Twelve Days of Christmas Eve "[2004] Lektor PL
"Wesołych Świąt"
Ten "wesołych Świąt" fajniejszy:tak::-)
A na stronki Nigelli zaraz wejdę:tak:

dziewczyny pomocy...
jak skladam zgłoszenie aktualizacyjne do US - NIP3, to wypelniam jeszcze raz sekcje B.1 i potem w B.2 zaznaczam, ktore numerki sie zmienily?
bo sie zgubilam :-D
a nie chcialabym 2 razy im tego wysylac, bo sie gdzies pomyle :-D

Ja też uwielbiam oglądać jak Nigella gotuje...mmmm...
Ale nie odważyłabym się chyba wypróbować jej przepisu.
Ja dziś robię po prostu kotlet z piersi i warzywa, znalazłam w lodówce brokuły, jakąś marchewkę, na parę to i gotowe.
Mam dziś dzień lenia :sorry::sorry:

dziewczyny pomocy...
jak skladam zgłoszenie aktualizacyjne do US - NIP3, to wypelniam jeszcze raz sekcje B.1 i potem w B.2 zaznaczam, ktore numerki sie zmienily?
bo sie zgubilam :-D
a nie chcialabym 2 razy im tego wysylac, bo sie gdzies pomyle :-D
a co piszą w nagłówku?? bo nie powiem z pamięci jak to było, chyba że masz linka jak tak to wrzuć
sernik mniam moje marzenie... ale może za rok...
może szybciej mam taka cicha nadzieję

reklama
Hmmm musze wypróbować ten przepis na lasagne, ale dzis juz za późno. Nie chce mi sie leciec do sklepu. Myślałam zeby wypróbować ten przepis o którym któraś z Was w weekend pisała - sos z pomidorami, tuńczykiem i serkiem topionym + makaron rurki - wydaje mi się że może być całkiem niezłe i szybkie do zrobienia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry