Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Super, że zabawa się udałaJa ze swoim tez się tak bawię
My dzis pospaliśmy do 9:40Hehe
Jeszcze w piżamach jesteśmy
Co do wczorajszego wieczoru Andrzejkowego to my siedzieliśmy w domku i ogladaliśmy Mam talent i ściągnięty z chomikuj,pl film, komedie świąteczną
Milutko było
Teraz M obiera mi pomarańczę![]()
Aha Patinka_1985 też chcę sobie kupić tą książkę, napisz mi kochana czy warto i jaki jest jej koszt, oczywiście jeśli możesz.
Wiesz co w książka jest w ogole śliczna. Ta oprawa i zdjęcia mmm Ja lubie jej przepisy. Mam już Nigelle ekspresową i jestem z niej zadowolona. Zrobiłam już parę rzeczy i wyszly nawet fajnie. Tutaj ma ciekawe pomysły na indyka a ja akurat bede robić na 1 dzien świąt. No i ciasteczka też są różne fajne pomysły. Polecam!!warto. Cena owszem 89 zl ale myśle że warto. Ja lubie szybko gotować. Nie lubie stać przy garach a ona ma takie właśnie przepisy.
dzien dobry))) dziwczyny ja tylko na moment teraz zeby sie pochwalic
) wstalam dzisiaj o 5...a wlasciwie nie spalam cala noc..na 7 mialam egzamin na prawo jazdy i...ZDAŁAM!!
widac i z duzym brzucholem tez mozna zdac, a co
JEZU JAK SIE CIESZE
![]()
Ja mam skierowanie na glukozę i też musze zrobic... jednak nie za bardzo mi się chce teraz;-)Mam pytanie co do glukozy, wizyte u mojej gin mam po nowym roku i zastanawiam sie kiedy najlepiej to badanie wykonac, czy zaraz w 24 tyg. czy moge później np. przed sama wizytą?
Pozdrowionka i miłego dnia Wam życzę:-)
Wyniki z glukozy mam miec na następną wizytę, którą mam 22grudnia więc pójde na glukozę w połowię grudnia;-)Wynik będzie świeższy;-)
Chyba można później.. mi nic nie mówili, żeby natychmiast robic;-)Ja właśnie wszamałamPoszperałam po necie i już mam pomysł na obiadek: Wielkie Żarcie - Przepis - Lazania z pieczarkami i mięsem- SPRAWDZONA mam grzyby zamrożone wiec w koncu je wykorzystam :-) ide wytargać M z łożka hehe
Buziaki i miłego dnia Brzuchatki!! :-)
Ten przepis na lazanię mmm pysznie wygląda
Jak zrobisz i będzie dobra to powiedzTytuły filmów, które ogladaliśmy z M (świąteczne):komedia świąteczna to taki tytułu?? jak nie to podaj jaki tytul bo chetnie bym sobie obejrzała
a propos nigeli to ja znalazłam dwie stronki
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ekspresowo
Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ucztuje
ale jeszcze nie testowałam zadnych przepisow
:-)
Ja już wiem co nawet zrobiękatrinka7 dzięki za linki do stron, na pewno zajrzę i to chyba zaraz![]()

a co piszą w nagłówku?? bo nie powiem z pamięci jak to było, chyba że masz linka jak tak to wrzućdziewczyny pomocy...
jak skladam zgłoszenie aktualizacyjne do US - NIP3, to wypelniam jeszcze raz sekcje B.1 i potem w B.2 zaznaczam, ktore numerki sie zmienily?
bo sie zgubilam
a nie chcialabym 2 razy im tego wysylac, bo sie gdzies pomyle![]()
może szybciej mam taka cicha nadziejęsernik mniam moje marzenie... ale może za rok...