reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja zrobiłam coś co było zabronione:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaczęłam czytać o poszerzeniu komór mózgu u dziecka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i zaczęłam się sam wkręcać głupia baba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic chciałam to mam byle do środy do wizyty u gina

Agniesiak85 ja tez tak ostatnio mam, bardzo często oglądam ciuchy na allegro i strasznie mi czasami smutno że nie mogę wielu rzeczy nosić teraz, a najbardziej mi szkoda butów na obcasie, bo je uwielbiam a wiadomo że teraz nie mogę chodzić. Ale mam tzw. chorobę butną:-) i nawet teraz kupuje buty na obcasie. Ostatnio sobie kupiłam i leżą w szafie, czekają na lato aż będę mogła je założyć.

Agniesiak85 ja tez tak ostatnio mam, bardzo często oglądam ciuchy na allegro i strasznie mi czasami smutno że nie mogę wielu rzeczy nosić teraz, a najbardziej mi szkoda butów na obcasie, bo je uwielbiam a wiadomo że teraz nie mogę chodzić. Ale mam tzw. chorobę butną:-) i nawet teraz kupuje buty na obcasie. Ostatnio sobie kupiłam i leżą w szafie, czekają na lato aż będę mogła je założyć.
Uff a już się bałam, ze tylko ja tak mam:-p:-)
Ja tez planuje w tym miesiącu sobie coś kupic:cool2: jakies butki i sukieneczkę i będzie czekac do lata:tak: Będe miała większa motywację by schudnąc:cool2::-D

Agniesiak85 ja wczoraj byłam na zakupach, niestety nic sobie nie kupiłam, ale widziałam dwa śliczne sweterki, oczywiście małe ale i tak sobie je kupie, bo jak to napisałaś będzie większa motywacja do zrzucenia kilogramów:-)

Ja to sukieneczki teraz mam zamiar kupowac:tak: Jakoś tak mnie naszło:-p:-D Będę seksowną mamuśką:cool2::-D No i obowiązkowo nowy podkład tzn fluid czy cuś, tylko ja dobrac tego nigdy nie umiem, eh..;-) No i musze się nauczyc malowac bo ja zawsze tylko fluid, mascara, pomadka, błyszczyk, cień jak już to musze się dobrze przypatrywac co by tu zrobic z tym okiem by wyglądalo na większe i wiecie.. takie seksi:-D

Dziewczyny to co piszecie o tych ubraniach i o sexownej mamuśce... hehehe...coś w tym jest.

Powiem Wam że ja też ,nie zaraz po porodzie ale zmieniałam się, w sumie stało się to tak jakoś samo, ale wszyscy mi mówili że lepiej wyglądam niż przed zajściem w ciążę (mam na myśli ciąże z Igorkiem).

Ja osobiście zaczełam o siebie bardziej dbać.
Bałam się chyba że jak już zostanę w domu z dzieckiem to tak "skapcieje" i utyje i się zmarnuje i wziełam się za siebie :-D.
Jednym słowem ciąża i dziecko wyszło mi na dobre:-):-)

Zobaczymy czy przy dwóch dzieciakach będę miała tyle siły i czasu żeby dbać o siebie :confused2::confused2:

aaaale mniamuśne mi spaghetti wyszło:-p biorę się za wchłonienie jego ogromnej ilości:-p:-p chce któraś??;-);-)

idę chyba na tv zobaczyć co jest.. zawsze to przyjemniej jeść z telewizorem niż samemu;-)

a i mi przyszły już leginsy, tylko że leżą sobie na poczcie, może potem się przejdę po nie, jeśli będę mogła się wogóle ruszyć po tm żarciu;-)

do potem

reklama
Witam po weekend-zie:-)
adelina- gratuluję zdanego egzaminu na prawko!
Nie boisz się jeździć? Bo ja tak, kiebski ze mnie kierowca. Zdałam we wrześniu. Jak przesiadłam sie do naszego opla to nawat miałam problem z płynną zmianą biegów, wogóle wszystko było jakieś inne. Mąż do mnie nie ma cierpliwości i boi sie jak siadam za kółko. Dodatkowo jazda bardzo mnie stresuje, zdaję sobie sprawę, że sama jestem za wszystko odpowiedzialna bo przecież pasażer hamulca już nie ma:dry:Dlatego w ciąży prowadzenie samachodu sobie odpuściłam:baffled:, mam nadzieję, ze kiedyś się do tego zmobilizuję, ale ciężko mi będzie bo nie mam potrzeby jeżdzić sama, mam swojego kierowce męża:sorry:

W ciązy też zaczęłam bardziej o siebie dbać, może poprostu chcemy sobie udowodnić, że nadal jesteśmy atrakcyjne:-p
Nie wyobrażam sobie chodzić po domu cały dzień w piżamie, także mam nadzieję, że jak już Kubuś się urodzi i się ogarnę po tym wszystkim to nadal będzie mi sie chciało o siebie dbać i nie zwątpię w swoją atrakcyjność:tak:

Dziewczyny które jesteście na L4- Jeszcze ani razu nie brałam zwolnienia, ale mówiąć szczerze od stycznia nie chce mi się już wracać do pracy, myślicie, że lekarz da mi je bez problemu? Na jaki okres czasu na raz lekarz może dać L4?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry